Uz sem nepchajte tych negrikov co sa tam sulaju, ked sa dozvedeli ako ich spolodili. A to, ze v 16 si nemala frajera este je uplne v poriadku. @Tinussa316 Ja som mal prvu babu o rok neskor a potom sa to uz zacalo len tak hemžiť babami. Neboj dozenies,ale nie za kazdu cenu.
úplne v pohode. poznam baby co mali prvych chalanov v 20tke a mozem o nich povedat ze su neporovnatelnejsie zrelejsie a zodpovednejsie. to ze by si nieco zmeskala je totalna kravina...
mne sa zdá nenormálne sa na to pýtať, jasné, že je to v pohode, ináč by sme všetky neofrajerované museli putovať do cvokárne a ja tam ísť nechcem ,takže klídek, normálka
ak pohľadáš, nájdeš tu viac diskusii, v ktorých sa na toto pýtajú aj o dosť starší ľudia a aj oni si vypočuli, že je to v pohode ale takto sa ťa spýtam....fakt by ma zaujímalo, že ak máš pochybnosti, či je to normálne, v akom veku to teda považuješ za normálne? a to ako fakt všetci v tvojom okolí niekoho majú?
@Tinussa316 je normalne, ked 35 rocny clovek nie je vydaty alebo zenaty? Je to normalne. Vsetko je normalne, len co nie je standart u inych je v ich ociach nenormalne.
Neviem čo tu dávate furt za otázky a čo riešite. Keď nebudeš mať frajera do 30 - tky tak to je tiež normálne ja neviem ak nechceš s niekym len chodiť a jebať pár rokov a vôbec ho nemilovať tak je to normálne že nemáš frajera v dnešnej dobe. Však dnes kopu ľudí sú spolu a zbytočne si niekto s dvojice vytvára ilúzie a ten druhý to len využíva vo svoj prospech a potom sa rozchádzajú a je normálne že dievča za rok má aj 3-4 frajerov oficiálne že s nimi chodí a bokovky ešte viac, rovnako je to aj u chlapov žeby som neurazil poctivé dámy.
hm..toto je už onervy ... trikrát denne tu niekto rieši to, že je ešte panic/panna, nemal/a vzťah a neviemčo, a pritom má UŽ dokonca 15 rokov .. to je fakt na samovraždu....niekto sa asi nudí.....no a hneď pod tým x-milión trápnych šúlajúcich sa negrov...toto je šialené...pomoooc
--
mimochodom, nie som rasista ani nič podobné, zozačiatku ten obrázok bol fajn, zasmial som sa, potom mi to začalo dosť liezť na nervy a teraz už dobreže neovraciam monitor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Neviem, nemusíš sa ked nechceš.
@Wewo no kiezby to pomohlo!
...ak ti je takto dobre...je to normalne
--
mimochodom, nie som rasista ani nič podobné, zozačiatku ten obrázok bol fajn, zasmial som sa, potom mi to začalo dosť liezť na nervy a teraz už dobreže neovraciam monitor...