- vedieť, že diskusie takéhoto typu sú úplne odveci a otravné...
viac ma nenapadá
ale trochu mi pripomínaš toho 15-ročného fagana z dediny, čo odo mňa vždy pýta cigaretu, aj keď má plný balík a čo mi minule skoro priťal. zabila by som ho, hajzla jedného!
ja skapem @sokar13 a vies narabat s tvrdym? (myslim Y, nie daco druhe . a babu si casom najdes, ono to pride same od seba, ver mi. ale skus zalovit na pokeci, tam mas velky vyber rovestnicok.
ostatnym - tiez som mal v jeho veku "frajerku", tak do nho nejebte (tie uvodzovky su tam schvalne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@sokar13 google.sk
Na frajerky máš ešte času dosť Ale ak chceš fakt nejakú tú radu, tak chod von, kúpaliská, koncerty a pod... Ak si hanblivý, skús pokec
A ešte mIslím, že by si si mal zopakovať gramatiku sj
A aj tak si myslim, ze to je fake
mne by nič iné ako MOZOG ani na um neprišlo !
- trošku by si mal ešte vyrásť
- naučiť sa správne písať
- nenadávať dievčatám
- vedieť, že diskusie takéhoto typu sú úplne odveci a otravné...
viac ma nenapadá
ale trochu mi pripomínaš toho 15-ročného fagana z dediny, čo odo mňa vždy pýta cigaretu, aj keď má plný balík a čo mi minule skoro priťal. zabila by som ho, hajzla jedného!
ostatnym - tiez som mal v jeho veku "frajerku", tak do nho nejebte (tie uvodzovky su tam schvalne)
a radsej posluchnite @34