Zdravim, mam trosku vacsi problem. Mam priatela, s ktorym som uz rok, no v poslednej dobe mi neskutocne zacala prekazat jeho minulost. Viete, on bol kedysi fetak, predaval kadeco a stykal sa s divnymi dievcatami.teraz si poviete, ze ked som si s nim zacal
ja som mal tiež partnerku, nech je jej zem ľahká, a robila kurvu. áno, šukala z inými za peniaze s inými. Aj počas randenia. To mi povedala po troch rokoch. Zmieril som sa s tým tak, že....ťažko sa mi píše, keď som v miesnosti 2x2,5 metra.
@samtord ty si jak moj kamos, jemu to vsak povedal jeho sused policajt PMJ po troch mesiacoch.. kedze nocni hliadkari poznaju vsetky kurvy v bratislave.... a najvacsia haluz je, ze on - vecny panic ani nezasunul za tie 3 mesiace ... aj ked mozno chvalabohu, mozno by nieco chytil
@lolliii Akosi usla pointa tvojho pribehu. Mas frajera s fetackou minulostou, ale co konkretne ti na tom zacalo po pol roku vadit? Vratil sa k tomu? Má zase nieco spolocne s fetakmi? Alebo len jednoducho nevies prekusnut fakt, ze bol fetak (a pritom to uz dosah vo vasom vztahu nema)? Ak je to tento posledny pripad - bud rada, ze je z toho von a neries blbosti, nemysli nato. Nemas ani dovod, ak do toho znovu nespadol.
"..predával kadeco.." hmň, tak ale na to sú už paragrafy.. aj s príslušnou sadzbou
..tak ale to by museli zachvílu zavret vačšiu polku republiky,
tak je možno lepšie nech už normálne, "bezúhonne" žije (if even)
@soltino je to presne ten posledny pripad. Mam teraz trochu tazsie obdobie, co sa tyka skoly aj zdravia a preto rozmyslam nad hlupostami. Prestal s tym, viem, ze si uz nic nedava, ale niekedy ma prepadnu take myslienky, ze co ak zase do toho spadne, co ak mu to chyba a caka na prilezitost.
@lolliii je to narocne byt s niekym, kto ma podobnu minulost - vzdy tu bude strach, ci nespadne do toho znova. Mne sa to mozno lahko hovori, ale mala by si nato prestat mysliet- viac sa sustred na svoje zdravie, skolu a na to pekne, co ste spolu prezili/prezijete. Negativnymi myslienkami si to len zbytocne privolas. A nerozpravaj sa s nim o tom. Minulost sa nema vytahovat, iba to zbytocne pokazis. Ries to s nim az vtedy, ak sa k tomu vrati - vtedy budes mat na to skutocn dovod.
Vôbec nevidim dovod na rozchod, ako ti to tu niektori radia.
Čudujem sa, že si ho neposlala do hája už vtedy keď ti to vravel. Neviem, či iba ja som taká konzervatívna, ale potrebujem svoju polovičku na úrovni a nie nejakého ex feťáka. Hovorím za seba, možno niekto iný by sa cez to vedel preniesť, ale ja nie. Ale vlastne mňa do toho nič, nerada sa miešam do druhých. :letim:
noooo...tak s týmto mám skúsenosť...je dooosť pravdepodobné, že sa k tomu vráti (ak s tým vôbec niekedy prestal...ehm..)
mala som partnera..bol feťák...ale tak nebrala som to s ním vážne...zaľúbil sa do mňa moc a prestal so všetkým..bolo to na ňom vidieť, až opeknel normálne..všetko bolo ok...spravili sme dieťa a on pod nátlakom stresu a príchode hádok s tým o5 začal....istú dobu sa potom snažil prestať, dávala som mu testy a ták..držal sa...no, tak či tak sme sa rozišli a zas sa spustil.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
..tak ale to by museli zachvílu zavret vačšiu polku republiky,
tak je možno lepšie nech už normálne, "bezúhonne" žije (if even)
.alebo ak sa cez to nevieš preniesť tak sa s ním rozíď ....takže jednoduchá otázka : Vieš sa nad to povzniesť alebo nie?
Vôbec nevidim dovod na rozchod, ako ti to tu niektori radia.
mne sa v skolke smiali ked som na prechadzke spadol...a ak dnes nedokoncim stroj casu aby som to napravil, tak skocim pod vlak.
a inak velmi zalezi ako je na tom z dlhodobnejsieho hladiska. Ale urcite minulost znaci vela o cloveku a musis ratat s tym, ze mas vacsi risk no .
Aaaa,tak už mi to je jasné.
boli sme mladý a skušali sme všetko
Radšej sa vyskakať v puberte ako robiť pičoviny v 30-35rokoch ako ked prepne tým učitelksým ritolezom a zadlžia sa na 150rokov
@25 kedy uz niekto prezradi tomu panovi, ze nie je vtipny?
mala som partnera..bol feťák...ale tak nebrala som to s ním vážne...zaľúbil sa do mňa moc a prestal so všetkým..bolo to na ňom vidieť, až opeknel normálne..všetko bolo ok...spravili sme dieťa a on pod nátlakom stresu a príchode hádok s tým o5 začal....istú dobu sa potom snažil prestať, dávala som mu testy a ták..držal sa...no, tak či tak sme sa rozišli a zas sa spustil.....