@ygor Obávam sa, že dané video sa nikdy nedostalo na verejnosť... Naposledy keď o ňom niekto písal, bolo tuším v stave zostrihávania a nejako predpokladám, že v tom stave aj ostalo
@chiflada tak to mi objasni že prečo mi také niečo oznamuješ s úsmevom čínskeho boha pokoja. to je dobre že ma nepustí ??? a vôbec, prečo by niekto niečo také robil mne
akurat som vcera jednych stretla.. v podstate mi to je jedno, ja mam akurat averziu voci dotyku cudzich ludi, takze objat by som sa nenechala... ale v podstate myslienka toho celeho je fajn
myšlienka pekná/krásna a tak... No pre mňa je to v praxi dosť ťažko zrealizovateľné, bo mi je dosť nepríjemný dotyk cudzích ľudí... Aj keď na gay pride som sa FREE HUG-ovala, no ale aj k tomu ma bolo treba dokopať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
A hej, páči
free hugs
je to strasne prijemne a citis sa po tom lepsie
naposledy ma niekto objal ked tu bol foter...
ale napr. spolužiakov z fakulty, alebo ľudí z mesta by som sa možno nezdráhala objať...........možno
a neprídem musíš po mňa prísť helikoptérou lebo pešo si ďaleko
a takto vlaky ti nic nehovoria? si myslis ze budem minat palivo na dovoz upratovacej sily? moje helikoptery nelietaju na vzduch!
ty odo mňa dačo chceš a ja mám ísť vlakom? ok ja vlakom rada disappointed:čo som trt?
vlaky sú fajn. ale od vás to tak dlho trvá!!!
a také , že free sex neexistuje ??