Žilina , Martin , ale všetko mladí ľudia 14-18 , väčšina amatéri , moc toho nevieme , pár vaultov , trickov , pohybov , toť vše.. a nájsť nejakú skupinu cez net je celkom dosť ťažké po celom slovensku , nie ešte v jednotlivých krajoch
no dnes som bol kuknut do gymnastickej haly...ani sa necudujem,preco free running je tak slabo rozsireny...3,5 eura za 1 hodinu...omg,uz fakt nevedia,co pytat...to aby si clovek vsetko zhanal uplne sam...
@onetouch neviem ako na orave, ale aspoň v žiline sa to ešte dá v meste... síce je pravda že hala je najlepšia na tréning ale stojí to strašne veľa no.. tak ako vravíš , potom daj vedieť ako si za rozhodol hala/mesto/končíš s freerunom?
@daddy cez leto som skusal doma...mam 3 molitanove matrace...na zaciatky to staci(salta,premety)...no este by to chcelo aspon dalsie 3 a nejaku trampolinu,ale nemyslim si,ze ta je problem...akurat,ze ten molitan je dost tak drahy,cize jedine tak zhanat tie stare z posteli...ostatne prekazky sa uz nachadzaju hocikde...no ratal som s halou...jedine uz len cez vikendy doma a ak by sa nasli ludia,tak aj v meste...najvacsi problem su ti ludia...to aby som chodil castejsie po meste dufajuc,ze narazim na niekoho takymto zaujmom vy kde chodite trenovat?
teraz uprednostňujeme viac Martin pred Žilinou , ale o to nejde , ide skôr o to že teraz končí "sezóna" ,začína byť zima a už sa nám nebude chcieť mrznúť vonku ako kedysi =D , takže najbližšie až na jar , a no.. molitán je kurevsky drahý , ale aspoň ťa to naučí cvičiť bez neho (možno) , ja som začínal síce tiež na molitáne ale poviem ti ,že časom si zvykneš aj na trávnatý povrch úplne v pohode si myslím..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ahojky, ak chceš vedieť či je v žiline nejaká skupina. príď na našu stránku.
Sme začiatočníci, takže si veľa od toho nesľubuj
» freer.ic.cz/...