Niekedy si s niekým priateľ a potom to môže skĺznuť do toho, a možno ste to ani nechceli. Ale presne, ak sa niekto nazve F with B, tak to je podla mňa čisto o pravidelnom sexe, neviem, či sa tam dá potom hovoriť o priateľstve, veď takéto správanie deformuje pocity človeka potom.
@yoss máš pravdu ... deformuje to pocity ... už to nie je čisté priateľstvo ... ale tak ... dalo by sa to potom nazvať niečo ako voľný vzťah ... a myslíš že sa to dá ustáť bez emócii a žiarlenia ?
@burble takže podľa teba FWB sa nedá nazvať žiadným druhom vzťahu ? ... pretože obyčajné kamarátstvo to už nie je ... tam proste ide už aj s citmi niečo viac
a mozno by ste mali prestat stale kategorizovat ludske vztahy, jednoducho nech si to kazdy dohodne tak, ako mu to vyhovuje a na nazve a definicii nezalezi
@yonerka Existujú takí ľudia, čo to dajú bez emócií, ale to musia byť asi stroje, osobne by som nikdy nič také nechcel, veď tým vlastne tomu druhému človeku dokazuješ, že je to len pre uspokojenie tvojej potreby a to je všetko...ako nejaké zvieratá, nie ľudia...ak už niekoho mám rád a dokážem sa s ním vyspať, tak jedine s láskou.
@yonerka v prvom rade súhlasím s @21 , vzťahy by sa nemali riadiť definíciami. ale zase vzťah by mal zahŕňať aj nejaké to plánovanie si spoločného života v budúcnosti a podobne. a fwb si nemyslím že to zahŕňa. city tam môžu preskakovať všelijaké, a kamarátstvo je tiež druhom vzťahu, asi tak.
mal som, ale bola to osoba, ktora mi nebola ničím...len to a čau a takto sme sa stretali z času na čas ak bola chuť.
s kamarátkami neviem aké by to bolo, či by do toho šli aj city, ale tak najprv si to treba ujasniť asi..
to je moj idealny vztah, ALE
sex s kamoskou si nechcem predstavit, lebo by to zdeformovalo moje city k nej
sex so znamou (spoluziackou, kolegynou a pod.) je uz nieco ine, ale urcite NIE kamaratsvo s vyhodami, ale znamost s vyhodami, kde ide len o sex
Ono to závisí od toho čo si pod ktorým slovíčkom predstavujete. Mať sex a milovať sa sú slovíčka s dvomi významami presne tak ako skutočné priateľstvo a kamarátstvo. Podľa mňa sa emócie nedajú oddeliť od fyzického zblíženia. Mal som veľa možností niečo takéto spraviť ale nakoniec som zistil, že by som to aj tak nedokázal. Ak má niekto priateľa a túži ho stratiť tak je to najrýchlejšia cesta. Samozrejme rozprávať sa o tom môžete, dokonca môže byť medzi Vami aj túžba ale...Vždy je tu to ale. Nemám s tým skúsenosti ale môžem úprimne prehlásiť, že ak by som mal niekoho naozaj rád, bol by mojím priateľom tak by som to nikdy urobiť nedokázal. Len...a Ale...Ak má človek naozaj skutočného priateľa tak ho musí milovať - inak sa to nedá. A stratiť skutočného priateľa kvôli pár chvíľkam rozkoše sa mi zdá veľmi ľahkovážne.
už som to tu spomínala do určitého času som bola so svojím bývalým F with B , v ničom inom sme si nerozumeli v kuse sme sa hadali len sex bol fajn. Konečne som sa pohla ďalej ale nelutujem
na základe vlastných skúsenosti, môže vzniknúť za predpokladu, že jestvuje určitáchémia, alebo sú obaja nadržaní a tak ďalej .. a periodicky sa to bude opakovať napríklad kým si jeden z nich nenájde iný objekt záujmu alebo sa nesklamú nejakými proporciami tela alebo čo ja viem nejakými gestami, zvukmi pri sexe-neželanými.
Takže je to skôr užívanie .. záleží na tom ako dlho to trvá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
aj keď to môže preskakovať všelijako
ale tak ľudia vo voľnom vzťahu môžu mať benefitných kamošov, ináč je to normálny vzťah
benefitní kamoši sú normálni kamoši len sa občas vyspajú spolu
jasný rozdiel
mi zas nesme až taký kamaráti no hej trochu sa toho obávam ale neriešim bude ako bude
s kamarátkami neviem aké by to bolo, či by do toho šli aj city, ale tak najprv si to treba ujasniť asi..
sex s kamoskou si nechcem predstavit, lebo by to zdeformovalo moje city k nej
sex so znamou (spoluziackou, kolegynou a pod.) je uz nieco ine, ale urcite NIE kamaratsvo s vyhodami, ale znamost s vyhodami, kde ide len o sex
Je to len dočasné... Potom budeš bez priateľa resp kamaráta a bez benefitov -.-
Takže je to skôr užívanie .. záleží na tom ako dlho to trvá