@uspavanocka studujes to? A to vyucovanie v AJ sa jedna aj pri tomto odbore? Inak tiez je pravda ze kazdy student musi ist na semester studovat do zahranicia?
áno, je to pravda, ale určite nie "dost velka cast studia"
a dá sa to v pohode zvládnuť, aj keď nie ste neviem ako dobrí v angličtine... v prvom ročníku sú možno 3 predmety v AJ (z desiatich) a v druhom je možno jeden v AJ
ja som tam na europskych a my mame toho dost v aj a aj budeme mat cize som prepdokladala ze aj na ekonomii, kazdopadne staci si pozriet stranku fsev malo by to tam byt rozpisane. a to o studovani v zahranici nie je pravda
No su tam rozpisane len predmety ale nic v tom zmysle ze to budu ucit v AJ, to ze sa uci cast v AJ nejaky semester som citala v knihe o Vš ale inak dakujem za info
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a dá sa to v pohode zvládnuť, aj keď nie ste neviem ako dobrí v angličtine... v prvom ročníku sú možno 3 predmety v AJ (z desiatich) a v druhom je možno jeden v AJ
inak prislo ti uz aj postou, ze si prijata?