Ahojte, rád by som prešiel teraz do Funfónu, pretože je tam teraz pri prenesení čísla bonus - 500mb internet na pol roka zadarmo. Má s tým niekdo skúsenosti? Lebo som čítal že jeden chalan s tým mal zo začiatku dosť problémy, že mu to strhalo za internet
500mb je strašne málo si myslím Ak chceš len občas využiť internet ako messenger tak ti bohate stačí i 100mb mesačne. Ale na funfon by som neprešiel. Radšej by som strelil do O2 karty a aktivoval si tam internet za 50 centov na deň (obmedzenie 400mb) Toľko z mojej strany
@tenconevie ďakujem za odpoveď, no toto isté mám teraz v telekome, zaplatím 50 centov a mám tuším tiež tých 400 mb, ale mne by stačilo tých 500 mb na mesiac, len keď si niečo mimo domu potrebujem skontrolovať (mail, messenger). Takto by bolo možno najvýhodnejšie ísť do Tesco mobile - tam to stojí 50 centov no dajú ti dvojnásobok kreditu pri každom dobití takže teba to vlastne stojí iba 25 centov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme