mozno by som bola za fyzicku... ak ma miluje, nemohol by ma podviest uz len z nejakeho pocitu... pri psychickej je predsa mozne, ze sa zamiluje do niekoho ineho, samozrejme by v tom mal vidiet buducnost, nie len mesacnu aferu ...
Jedno patrí k druhému. Tak či tak to končí pre jednu stranu bolestivo. Niekto by mohol teraz napísať, že občas aj pre obe strany, ALE kto komu káže, aby ten či onen dotyčný liezol k inému do postele? Že bol v danej situácií a nerozmýšľal (napr. alkohol a podobne)? Sračky. Kto ľúbi, nepodvedie, kto neľúbi, nech toho druhého neťahá za nos.
Neverníkov by som strieľal. Medzi oči. Bez milosti.
podľa mňa je horšia fyzická nevera...pokiaľ by sa môj chlap do niekoho zamiloval a podviedol ma s ňou, môžem mu síce vyčítať, že ma podviedol, ale s citmi ja aj tak nič neurobím...a myslím, že je ľahšie pochopiteľné, keď to niekto urobí z lásky k tomu druhému, ako keď to je čisto fyzické...pokiaľ by šlo o fyzickú neveru, mala by som pocit, že som niekde zlyhala a že mu už nestačím...to by bol horší pocit...pri citoch je väčšia istota, že ty za to nemôžeš...aspoň podľa mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Neverníkov by som strieľal. Medzi oči. Bez milosti.