Priateľka chce študovať na LF UK - ale ako druhú prihlášku si chce dať na FYZIOTERAPIU do BA - prípadne do PN viete nám poradiť či to má zmysel?? Ďakujeme
taktiez som uvazoval nad fyzioterapiou kedze studujem odbor masér,
fyzioterapeut ma uplatnenie v roznych rehabilitacnych zariadeniach od nemocnic cez sukromne kliniky az po kupele a rozne rehabilitacno-rekondicne zariadenia...
v praxi, vie podavat rozne procedury ako napr. mäkké techniky, rozne druhy vodoliecby, elektroliecby a vie ako cvicit s ludmi po urazoch, operaciach, s problemami pohyboveho aparatu...
ci su na slovensku az tak ziadani, to neviem, ale napr. v Rakusku by si uplatnenie nasla urcite...
nemocnicny fyziterapeut si myslim ze dostatocne oceneny nie je, lepsie je to v sukromnych zariadeniach...
mimochodom, tento odbor sa da studovat aj ako nadstavba - v ramci VOŠ (vyššia odborna skola).
určite ma uplatnenie a hlavne v zahraničí , zum Beispiel rakusko - tam už len ako ´´ ošetrovateľ ´´´nie zdr. sestra zarobiš cca 2000 e , ako zdravotny asistent - cca 2400 e a fyzioterapeut oveľa viac , pretože je to s vš a na sr netuším
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
fyzioterapeut ma uplatnenie v roznych rehabilitacnych zariadeniach od nemocnic cez sukromne kliniky az po kupele a rozne rehabilitacno-rekondicne zariadenia...
v praxi, vie podavat rozne procedury ako napr. mäkké techniky, rozne druhy vodoliecby, elektroliecby a vie ako cvicit s ludmi po urazoch, operaciach, s problemami pohyboveho aparatu...
ci su na slovensku az tak ziadani, to neviem, ale napr. v Rakusku by si uplatnenie nasla urcite...
nemocnicny fyziterapeut si myslim ze dostatocne oceneny nie je, lepsie je to v sukromnych zariadeniach...
mimochodom, tento odbor sa da studovat aj ako nadstavba - v ramci VOŠ (vyššia odborna skola).