Ahojte,
keďže vždy plánujem dopredu, tak i keď som prváčka, už mi napadlo pár tém na bakalárku a jedna z nich je bakalárka o GOT (keďže som na odbore, čo súvisí s literatúrou), ale myslíte, že mi to prejde? Neviem sa rozhodnúť či spraviť porovnanie alebo
alebo či jednoducho rozbor kníh. Ale dalo by sa k tomu veľa napísať, a bavilo by ma to a súvisí to s literatúrou,takže, čo myslíte?
P.S. som na editorstve
Záleží od školiteľa. Skús ísť za niekým, kto sa danej problematike venuje (v tomto prípade to bude asi vyučujúci literatúry) a opýtať sa jeho/jej. On/ona ti, myslím si, poradí viac ako niekto na tomto portáli A ešte si pozri, či niekto takú prácu už nerobil.
pocula som že raz niekto (vo VB, alebo USA) urobil na nejakom kartografickom odbore, alebo čo mapu Rokfortského hradu v štýle ako tá od záškodníkov, takže toto by ti mohlo prejsť, prípadne sa spýtaj niekoho
jedine vedúci katedry alebo potom učitelia čo zadávajú bakalárku/diplomovku bez toho sa zbytočne pýtaš nás. Každý odbor má určitý limit a požiadavky na tieto práce. Pokial sa tvoja práca nebude zhodovať s cieľami tvojho odboru tak nedá sa. Ale vedúci potvrdzuje ktorá práca sa uzná a ktorá nie, tam to treba riešiť.
Ako je mozne, ze student literatury (alebo pribuzneho odboru) povazuje Game Of Thrones za nieco, co je hodne bakalarky? Ved je to len bezvyznamna zabava. Nemas ziadnu sebauctu ?
@bardamu chcem robit bakalarku o niecom, co ma bavi, je mi jedno, ci to prispeje nejako skole alebo ci to ma vysoku umelecku hodnotu i ked myslim ze ten svet je tam dost prepracovany, autor stravil dlhe roky tvorenim toho sveta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
P.S. som na editorstve
Ale záleží od školiteľa....niektorí majú radi keď si študent navrhne tému sám a niektorí konzultujú každý rok to isté...