poznáte tento serial? čo na neho hovorite?? kto su vase oblubene postavy? Ja tento serial milujem, asi najlepsi aky moze byt, kto nevidel vrelo odporucam! ja mam najradsej tyriona a denaerys
Ako už pozerám druhú sériu kvôli odporúčaniam ale vôbec si ma nezískal. Príde mi to ako telenovela na motív stredovekého fantasy. Nič len intrigy a pokec.
Doprdele dnes kolegovia celý deň hovoria o Game of thrones. Cez víkend som hral stolovú hru Game of thrones a teraz idem na B pozrieť a prvá vec, ktorú uvidím je čo?! GAME OF THRONES!
nepochybujem o tom, že Tyrion sa jedného dňa dostane na železný trón podľa mňa je to super seriál a dosť sa blíži k realite mocenského zápasu o trón v stredoveku. Na rozdiel od Tolkiena je dej uveriteľný, hlavne keď zomierajú aj hlavné postavy. To by sa v pánovi prsteňov nemohlo stať, aby im tam umrel napríklad legolas a ešte aj ten gandalf vstal z mŕtvych.
fajnovy serialik Tyrion, Daenerys a Jon su oblubenci. kusok mi niekedy vadia tie rozne prizvuky ktore tam su ale tak je to zaujimavejsie tym zase. ako naj serial by som to ale neoznacil aj ked ma strasne vela do seba
Jo, nedávno som to začal sledovať a celkom ma to chytilo...
Ešte som nevidel všetky diely a preto sa radšej nebudem ďalej prehrabávať v tejto téme, nakoľko predpokladám, že zasa dojde nejaký chytrolín a vyzradí tu polovicu spoilerov...
Tak či onak, moje obľúbené postavy sú doposiaľ asi Tyrion, Jon, Arya...
kokotina, hejtujem to najviac .. ale musela som si to pozriet, aby som nepocuvala reci "ved si to nevidela,ako to mozes neznasat?" ..a mala som rada len droga.
da sa to pozerat, je to celkom aj zaujimave, dej, pribeh. Len niektore postavy... co je moc to je moc Ale aspon dobre ze ich tak zabija rychlo ten co to pisal, len nie vsetkych a nie dostatocne rychlo
ako toto môže niekto prirovnať k telenovele...
z telenovely si pozrieš prvú a poslednú časť a nič sa nezmení...a ďalej nepíšem, nebudem skrz pár zadubencom kaziť seriál
@lenuska175 ja neviem prečo ju všetci hejtujú :/ je to dobre napísaná/ v seriály dobe zahraná/ dobrá a dosť realistická postava, od ktorej ja ešte všeličo očakávam a je mi sympatická svojou jednoduchosťou
Sandor Clegane, Tyrion, Daenerys, Hodor,Jaqen H'ghar, Daario Naharis. Spolu s Rome a Spartacus:Blood and Sand patrí medzi moje najobľúbenejšie seriály.
@bestia999 ako sa to podla teba da zistit??? zaujimave tvrdenie. ako daleko som ja ked mam rada tyriona a deanarys? a v podkategorii je H ghar, arya a celkom aj jaime
@insomniaa prave podla vyberu postav, ak by si sa k nim este nedostala tazko by si ch mohla urcit do topky, a kedze maju svoje osudy, da sa odhadovat ze este neprislo k niektorym veciam.
Ved si zober koho favoritom dnes uz je Ned Stark? Robert Barathyon.....a boli skveli
(schvane pisem len tieto dve mena, ale sama viez ze sice nie len hlavnymi mrtvymi postavickami by sa dal vyplnit cintorin)
ja som práveže rád, že som najprv neprečítal knihy, potom aspoň môžem povedať že seriál je fakt dobrý, s breaking bad asi fakt najlepšie seriály (teda ktoré som videl)
@poke prave ze si myslim ze serial i film su velmi rovnocene dobry, oba sa ale na dany pribeh pozera trochu inak
ak breaking povazujes jeden z asi by som ti mala posunut veci co stoja za to ich pozriet, i ked on nebol zly ,len niektore veci mi tam trochu mnesedeli
@bestia999 pisal som, ze som to zacal pozeravat v dobe, kedy to bolo stiahnutelne s CZ dabingom, nie ze to pozeravam s dabingom serialy pozeravam len v povodnom dabingu.
Pozrela som si to svojho času, také typicky-HBO spracovanie, niektoré postavy sú zamilovaniahodné, ale viacero vecí mi v tom seriáli vie liezť na nervy. Myslím si, že je to vhodnejšie pre knihu. Tam vykreslenosť tých svetov a charakterov pôsobí úplne inak.
@46 napadla ma teraz jedna vec...mozno sa mylim ale...ako moze mat nieco povodny dabing? ked je to original nie je to predsa dabing nie? co dabuju sami seba?? nie je to tak ze taketo vysvetlenie sme si na zjednoduchsenie urcili len mi slovaci?
mam to nakukane aj dvakrat uz netrpezlivo cakam na april a teraz neviem koho mam rada ked seci pomreli ale asi Daenerys najviac a velmo sa tesim ked konecne zabiju Joffreyho
@52 povedat zs breaking bad "nebol zly" a TBBT a Dexter su super je proste GG, ked zvazim to aky iritujuci serial TBBT je a ake neuveritelne debilne finale Dexter mal.
začala som konečne čítať knihy, takže do apríla to stíham ako nič, len potom, či bude pre mňa seriál prekvapením..zrejme nie.. každopádne som ten seriál zhltla za pár dní
Daenerys, Tyrion, Jon a Sansa .. už nech je aprííííl!
zatiaľ (videla som len 11 dielov) mám najradšej Daenerys a
mala som rada Neda Starka, bolo mi ľúto keď zomrel … no aspoň to je super na tom že sa nesnažia za každú cenu nejakú postavu udržať ale ukážu a rozvijú novú. A ešte mám rada Tyriona, svojský chlapík
ja čakám na novú sériu, ale čo veľmi nemusím, je ten sex, ako useknuté hlavy, útok zombiekov, prestrelky, zabíjanie holými rukami, znesiem v pohode, ale pokiaľ ide o veci ohľadom sexu, tak to nemusím vôbec, a to je asi tak jediná vec, čo mi na game of throns vadí
a obľúbené postavy Tyrion, Jamie, Jon Snow, bielovláska, Joffrey - parchant, ale jeho postava stojí za to a samozrejme zlovlci - bolo mi ľúto ked zomreli Sansina Lady a v Red Wedding .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Idem si to teda sakra pozrieť!
a obľúbené postavy sú Daenerys & Jon
A tesim sa ako teraz zomrie konecne ten/ta .....
Ešte som nevidel všetky diely a preto sa radšej nebudem ďalej prehrabávať v tejto téme, nakoľko predpokladám, že zasa dojde nejaký chytrolín a vyzradí tu polovicu spoilerov...
Tak či onak, moje obľúbené postavy sú doposiaľ asi Tyrion, Jon, Arya...
ale aj tak najviac ľúbim aryu a jaquena h´ghara
Hound , Tyrion , Roose Bolton , Vargo Hoat , Stannis , Thoros of Myr
z telenovely si pozrieš prvú a poslednú časť a nič sa nezmení...a ďalej nepíšem, nebudem skrz pár zadubencom kaziť seriál
ukameňujte ma!
Ja som si oblubila jedneho prieskumnika v prvej casti, a hned ako som prisla k tomuto rozhodnutiu umrel.
Ine postavy co boli favoritmi umreli alebo ziju, alebo oboje a ani jedno? tazko povedat.
ale rozhodne april uz nebude nicim prekvapivym, teda ehm pre mna.
a ako sa autor vyjadril kto chce utiect z krutej reality do stastneho pribehu niekoho ineho, nech na Game of thrones nesiaha.
tak sa bavte
Ved si zober koho favoritom dnes uz je Ned Stark? Robert Barathyon.....a boli skveli
(schvane pisem len tieto dve mena, ale sama viez ze sice nie len hlavnymi mrtvymi postavickami by sa dal vyplnit cintorin)
pozeravam to odkedy boli natocena a nadabovana prva seria na HBO cz, pred premierami druhej serie.
ak breaking povazujes jeden z asi by som ti mala posunut veci co stoja za to ich pozriet, i ked on nebol zly ,len niektore veci mi tam trochu mnesedeli
postavy?
Baelish, Hound, Jaime, Arya ... no dobre, aj Tyriona mám rada
Daenerys, Tyrion, Jon a Sansa .. už nech je aprííííl!
mala som rada Neda Starka, bolo mi ľúto keď zomrel … no aspoň to je super na tom že sa nesnažia za každú cenu nejakú postavu udržať ale ukážu a rozvijú novú. A ešte mám rada Tyriona, svojský chlapík
a obľúbené postavy Tyrion, Jamie, Jon Snow, bielovláska, Joffrey - parchant, ale jeho postava stojí za to a samozrejme zlovlci - bolo mi ľúto ked zomreli Sansina Lady a v Red Wedding .