GAS alebo GJGT??? Teraz nemyslím úplne na dlhorčné "boje" týchto dvoch škôl... Ale zaujímal by ma váš názor (najlepšie tých čo tam chodia) že aký tam máte kolektív v triede, aj celkovo na škole... Alebo aj ako vychádzate s učiteľmi na jednej či druhej ško
@1 no hej je to tazka otazka... je narocne si vybrat medzi prestiov, lepsim vzdelanim (som v matickej, na GASku sa uz az tak velmi rozvijat nebudem moct) a naopak vybrat si lepsi a ochotnejsi kolektiv... neviem co si vybrat lebo bez kolektivu to nie je ono...
@2@3 myslim ze obe mate pravdu v tom co ste napisali ja som tiez pocula ze GAS ma celkovo lepsi kolekliv ale GJGT ma svoje vyhody vo vzdelavani... mne obosme by bolo luto keby odidem z mojej triedy lebo som v tej matickej, matika ma bavi a vzdy som tam chcela ist... ale v takejto triede aku mam to straca svoje caro...
Gas ti dá rovnako dobré vzdelanie ako GJGT, tie nezmyselné boje by mali prestať, pretože sme na rovnakej úrovni, myslím Ale jednoznačne GAS má lepší kolektív, študentský život a všetci sme jedna velká rodina a je nám fajn male neodporúčala by som prestupovať, aj u nás sa najdu triedy kde nie je žiaden kolektív, možno by to bolo ako sa hovorí "z kaluže do blata"
@5 dakujem za nazor... viem ze by to mohlo dopadnut aj tak ako si napisala... z kaluze do blata... ale myslim ze horsie ako v mojej triede to nebude... moze to byt rovnako na nic ale horsie asi nie... vies, u nas v triede ma vylucili z kolektivu.. proste som im nesadla, nie som taka bifla ako ostatni, v nicom specialnom nevynikam... proste nie som genius... som ziacka len s priemernymi znamkami... a mnoho spoluziakov je lepsich odo mna v uceni - matikari... a pomoct mi nechcu... vysvetlit nieco a tak...
Myslim ze v novej triede by mi bolo lepsie... sadli by sme si mozno tosku lepsie... no sama neviem ...
Nikusiq.... sorry inak že neodpisujem, no bol som akurát na skúškach na GJGT a tak ti môžm povedať k tomu niečo keďže minulý rok išli z mojej základky na GJGT francúzske, mám aj tam ľudí, a tu všetci hovira iba o GAS-e.
Osobne proti GAS-u nič nemám... veď ho mám ako druhú školu na prihláške... no tento rok urobilo GAS veľkú chybu a to spôsobom, ako budú prijímať nových žiakov, nemajú prijímačky.
Zato do matickej triedy som sa už dostal a Taják robí prijímačky... Čiže určite sa na budúci rok stretneme, no ak ostaneš myslím, že už viem, čo si myslela tým, že ťa trieda odvrhla, no ak dočkáš času, určite sa na Tajáku stretneme.... Netvrdím, že Taják je lepší, no netvrdím ani, že je horší... No i tak, z tajáku som videl hádam každého na nejakej súťaži ale sú tam aj taký, čo sa priemerne učia.... Ja takých poznám. Je rozdiel, či si však na talentových triedach alebo všeobecných, na to treba myslieť. A taják má tiež dobrý kolektív ľudia
@coldheart nevadi ze neodpisujes... viem, ze si sa ucil na prijimacky a tak... a spravil si ich tak to je dobre ani ja nemam nic proti GASu ale ani proti GJGT... len GJGT teda konkretne maticka trieda bola doslova vzdy mojim takym nejakym snom... bolo by mi teda luto keby som odisla odtial, len v treide sa to vazne uz neda vydrzat a ludia ktorych poznam v inych triedach nemaju na mna moc casu, lebo oni si uz nasli lepsich kamosov... a ja nie...
Bolo by fajn keby sme sa tam stretli len ja fakt neviem ci zostanem... lebo aj ty si tam najdes novych kamosov, kolektiv budes mat iny a tak... Ja som silou mocou chcela zostat na GJGT (ak by som prestupovala) chcela som ist len do inej triedy... no to vraj nie je mozne. Teda je ale moze ist iba do jednej triedy (kvoli fracnuzstine) a tam je este horsi kolektiv...
Som v talentovej triede... tam kde som vzdy chcela, aj ked nemam same jednotky a nieco mi nejde, ale radsej sa asi toho vzdam, ako keby som mala este 3 roky trpiet mojich blbych spoluziakov (cest vynimkam - niektori ma ingoruju)...
ja chodím na GAS už tretí rok..už v osmičke som bola rozhodnutá kam chcem ísť na školu a prečo...GAS je proste škola s veľkým Š..nevravím teraz že sme nejako lepší od Tajákov, to sa vôbec nedá porovnávať. Môžem ti s kľudným srdcom povedať, že keď som prišla, tak sa potvrdilo, že som spravila veľmi dobré rozhodnutie...minimálne už len tým, aký je kolektív v tej škole, ani nie tak v triedach, ako proste celá škola, tam po čase je jedno či si prvák, či si štvrták, nájdeš si ľudí svojej krvnej skupiny všade. Lenže v poslednej dobe, ako tu už niekto rozumne poznamenal, GAS-ko sa tiež zvrháva...kolektív je furt, ale pre mňa len vo vyšších ročníkoch, to čo za ľudí nabrali posledný rok to je kalamita, teda iba ak by ti nevyhovovali tupé sliepočky alebo veľkí a drsní "frajeri"..česť výnimkám teda, nájdu sa tam aj normálni ľudia, aby som zase nekecala blbiny. Profesori sú fajn, dá sa vychádzať so všetkými, dá sa prejsť zo všetkého, dá sa zobrať si z hodín presne to čo ti treba, proste dá sa tu nájsť všetko, ak človek chce...A samozrejme tie naše povestné akcie, je to super, aj keď už to vôbec nie je to čo to bývalo, stále máme toho asi viac ako GJGT.. Ale vidíš, chceš matickú triedu a to my nemáme, inak ako zábavou a seminármi z matiky ti nemáme ako kompenzovať tvoj sen, ako si to nazvala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@2 @3 myslim ze obe mate pravdu v tom co ste napisali ja som tiez pocula ze GAS ma celkovo lepsi kolekliv ale GJGT ma svoje vyhody vo vzdelavani... mne obosme by bolo luto keby odidem z mojej triedy lebo som v tej matickej, matika ma bavi a vzdy som tam chcela ist... ale v takejto triede aku mam to straca svoje caro...
Myslim ze v novej triede by mi bolo lepsie... sadli by sme si mozno tosku lepsie... no sama neviem ...
Osobne proti GAS-u nič nemám... veď ho mám ako druhú školu na prihláške... no tento rok urobilo GAS veľkú chybu a to spôsobom, ako budú prijímať nových žiakov, nemajú prijímačky.
Zato do matickej triedy som sa už dostal a Taják robí prijímačky... Čiže určite sa na budúci rok stretneme, no ak ostaneš myslím, že už viem, čo si myslela tým, že ťa trieda odvrhla, no ak dočkáš času, určite sa na Tajáku stretneme.... Netvrdím, že Taják je lepší, no netvrdím ani, že je horší... No i tak, z tajáku som videl hádam každého na nejakej súťaži ale sú tam aj taký, čo sa priemerne učia.... Ja takých poznám. Je rozdiel, či si však na talentových triedach alebo všeobecných, na to treba myslieť. A taják má tiež dobrý kolektív ľudia
Bolo by fajn keby sme sa tam stretli len ja fakt neviem ci zostanem... lebo aj ty si tam najdes novych kamosov, kolektiv budes mat iny a tak... Ja som silou mocou chcela zostat na GJGT (ak by som prestupovala) chcela som ist len do inej triedy... no to vraj nie je mozne. Teda je ale moze ist iba do jednej triedy (kvoli fracnuzstine) a tam je este horsi kolektiv...
Som v talentovej triede... tam kde som vzdy chcela, aj ked nemam same jednotky a nieco mi nejde, ale radsej sa asi toho vzdam, ako keby som mala este 3 roky trpiet mojich blbych spoluziakov (cest vynimkam - niektori ma ingoruju)...