nooo tak nieze by to tam bolo hrozne, to zas nie, ale som stastna ze uz konecne odtial vypadnem hoci ci ma vezmu na vysku je tiez otazne, a este mi budu chybat zlate casy na gympli
GAS je jednoznacne najlepsia skola, vobec nelutujem , ze som tam sla, milujem tych ludiii.... seci su milyyy... a profaaco hmm...darmovaa a horvatovaa straasne prisen, ael aspon naucia... a k tej hlinickej, ta sa neda nazvat profesorkou no ta co uz predvadza, ale Zitra RULEEEZ
Lopušan, tak to áno komu na chémii profák ukazuje "podobienky" (fotky) z dcérinej svadby v Amerike a na otázku "Ako ste sa mali?" odpovie: "Všetko sa dozvieš v pravý čas" ?
GASko jednoznacne vedie som rad ze som siel sem a ne na tajak aj ked hlinicku by som vymenil za kohokolvek/cokolvek aj spongia by zvladla naucit anglinu lepsie
gas? booha to sade kde kliknem hoc aku stranku tak sa tam gas rozobera akoze šupa ludia ale vela ucit sa treba jasnee Lopi to je jednicka jendra to ja nevyjadrujem sa k nej a horvathova mi je triedna ale vyzera byt celkom v pohode teda aspon k nam
Juuj GAS je úplne najlepšia škola A vôbec neľutujem že som sem išla Z profakov je rozhodne naj. Lopúšan (tie jeho výroky nemajú chybu a dosť prísna je Horvátová (moja trieda ..ale dá sa to prežiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
LOL...
ale nie tam mi chodí kamarát tak mu musím urobiť reklamu