viete o niekom kto by kupil elektricku gitaru Yamahu RGX? ako fakt..paradna gitarka, super zvuk a v super stave.. ma vintage tremolo, 2x humbucker , 1x single coil, uzky krk -paradne zapasuje do ruky..ak mate zaujem piste TS..alebo ci neviete o niekom k
ja mam na predaj za rovnaku cenu ako on, teda za 8000sk el. gitaru ARIA PRO II z 90tych rokov vyrobenu v Japonsku...ma zamky, tremolo (lic. Floy Rose), 2xsingle + 1xhumbucker...univerzalna takmer do vsetkych stylov...foto mam na webke, co je tam fotka z jarmoku...povodna cena cca 17000sk...puzdro k tomu...za tu cenu lepsiu gitaru nezozeniete, bo to predavam dost velmi pod cenu, nakolko hram uz na basu a surne potrebujem peniaze...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja mam na predaj za rovnaku cenu ako on, teda za 8000sk el. gitaru ARIA PRO II z 90tych rokov vyrobenu v Japonsku...ma zamky, tremolo (lic. Floy Rose), 2xsingle + 1xhumbucker...univerzalna takmer do vsetkych stylov...foto mam na webke, co je tam fotka z jarmoku...povodna cena cca 17000sk...puzdro k tomu...za tu cenu lepsiu gitaru nezozeniete, bo to predavam dost velmi pod cenu, nakolko hram uz na basu a surne potrebujem peniaze...
tak beriem spat, svoju gitaru nepredavam teda predavam, ale za 10tisic, nie za 8