keby som mala 1046 eur, tak dám 400 na unicef a za zbytok si nakúpim tonu oblečenia, permanentku do dámskeho kruhového fitka conturous a budem mesiac kaliť najviac na svete a nekúpim si takú ŠKAREDÚ gitaru!!
@chevro vidiš, ja napríklad zo všetkých týchto organizácií verím len unicefu.. a v súčastnosti ľuďom ktorí to potrebujú viac než ja inak ako darom alebo pasívnym dobrovoľníctvom pomôcť nemôžem.. a keď hovorím o pasívnom dobrovoľníctve tak si predstavuj fakt pasívne, lepím obálky a razítkujem papiere.. čiže radšej dám nejaké to euro, keď môžem..
Rozhodne nehodnod gitaru podla obrazka . Vyskusaj si ju a najlepsie ak s tebou pojde nejaky gitarista a nech ti ju schvali. To ze stoji 1000 eciek, neznamena, ze nebude mat napr. krivy hmatnik... alebo sa bude rychlo rozladzovat... alebo bude mat ostre prazce... Je toho strasne vela, kde si musis dat pozor pri kupe gitary. Hlavne pri takych drahych kuskoch ta potom mozu omrziet prachy, ked trafis zly kus...
@sadistrom Krivy hmatnik v gitare za 1000 € ani v gitare Benhinger beginer pack za 100 € aj z combom nie je krivý hmatník v hmatníku je taký šrób ktorý tomu zabranuje na dlhé dlhé roky. Ostre pražce ? Aby sa neporezala ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@petushiq18 co sa ti na nej nepaci?!
už len že či je fakt taká dobrá ako stojí
a aj to bola v kufri a len som pomáhal rozbalovať
keby som mala 1046 eur, tak dám 400 na unicef a za zbytok si nakúpim tonu oblečenia, permanentku do dámskeho kruhového fitka conturous a budem mesiac kaliť najviac na svete a nekúpim si takú ŠKAREDÚ gitaru!!
ako ja som zaťažený na les paul a vrelo odporúčam, sú to veľmi kvalitné nástroje