Ahoj, GMAT som robila v roku 2008. Kupila som si knihy a robila som si len testy. Existuju aj kurzy (neviem, ci aj na Slovenksu), ale tie stoja vyse $1500 za kurz, takze...
Podla mna staci samo-studium 1-2 mesiace pred testom.
Knihy mam este stale, za symbolicku cenu (no ale co je symbolicka cena, ked jedna kniha stoji okolo 30Eur, vsak? ti ich mozes predat, aspon sa ich zbavim. Ak mas zaujem, mozem ti dat este viac info o GMATe a aj ti napisem presne, ktore knihy mam.
Preco potrebujes robit GMAT? Kvoli skole alebo praci v investment banking? Kam?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Podla mna staci samo-studium 1-2 mesiace pred testom.
Knihy mam este stale, za symbolicku cenu (no ale co je symbolicka cena, ked jedna kniha stoji okolo 30Eur, vsak? ti ich mozes predat, aspon sa ich zbavim. Ak mas zaujem, mozem ti dat este viac info o GMATe a aj ti napisem presne, ktore knihy mam.
Preco potrebujes robit GMAT? Kvoli skole alebo praci v investment banking? Kam?
neni to o tom ako sa na test pripravis ale o tom ako ho psychicky zvladnut
vacsina ludi aj vratane mna ktori ho robili dostali tak max. 400 bodov...a to sa podaktori pripravovali fakt intezivne
najvacsia nevyhoda je, ze sa nemozes vratit k predchadzajucim otazkami co ti len prida na nervozite
a je to aj dost drahe okolo 250 eur za test
ale viem, ze ho potrebujes ked sa uchadza o MBA