Začal som používať Google chrome ako internetovy prehliadac a veľmi sa mi páci až na jednu vec..neda sa mi s ním naťahovat fotky, obrazky napr. do e-mailu..ani iné súbory..tak isto do profilov..aj sem som si skusal vlozit foto a neslo to a ked som to spra
podla mna je dost v pohode zacal som ho tiez pozuivat (pred tym Mozilla) a na niektorych strankach je naozaj neporovnatelne rychlejsi. Na druhej strane mi chyba moznost dopolnkov, ale vzhladom na verziu, v ktorej sa nachadza ma vsetky moje plus
Mne neblbne vôbec.. jediné čo ma štve je že si nemôžem Upravovať profil.. ale neviem či je to prehliadačom, alebo @tomas ešte nevyriešil ten problém s tým hackerom.. ale asi nie keĎže sú tu všade naše obľúbené "lomítka"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
podla mna je dost v pohode zacal som ho tiez pozuivat (pred tym Mozilla) a na niektorych strankach je naozaj neporovnatelne rychlejsi. Na druhej strane mi chyba moznost dopolnkov, ale vzhladom na verziu, v ktorej sa nachadza ma vsetky moje plus