gmail, google desktop, google chrome a majú toho strašne veľa to je až nechutné koľko sa o ľuďoch dozvedia.. len aby postavičky dúfali, že to nebude použité proti nim.. veď ja sám mám gmail a vyhľadávam len cez google..
google má všetko, aj vlastnú hromadnú dopravu, ktorú momentálne testuje aj v Európe, spočíva v tom, že cestovné je zadarmo, len máte ČIP-ovku a podľa toho počas cesty čumíte na reklamy
@deadfancy ešte by som rád spomenul že majú technologiu ktorá dokáže automaticky riadiť motorové vozidlo. Maju najazdené už tisíce kilometrov bez jedinej nehody či potreby zakročiť ludským faktorom. Chcú s nou do 5 rokov vyraziť na trh. Ta zvalcuje autobusárov, kamionistov či taxikárov - tie už budu pracovať asi ako automat, vložíš 3 evra, natukáš kde chceš isť a vybavené
ale ak to bude take genialne jednoduche a bezchybne ako vsetko co oni robia tak ja len budem rad , a facebook uz zacina spomalovat a stagnovat , zacinaju ho opustat ludia ako dakedy myspace
a este sa mi paci na google , ze velke sumy davaju aj do svojich zamestnancov aby im vytvorili najdokonalejsie prostredie , robi vobec nejaka slovenska firma nieco take ?
@inequity moc maju , ved sa uz postavili aj Cine a to nedokaze ani vacsina statov
@baggy veď práve to, google je veľmi pohodlný na používanie, aj ten google plus vyzerá veľmi pekne, čo som si čítal a pozeral len fakt.. mať takú moc nad svetom
google je veľmi silný súper všade kde sa ,,obzrieme" sú jeho produkty ktoré využívame v každodennom živote,veľmi mi vyhovuju a najviac zo všetkého asi prehliadač google chrome-naň proste nedám dopustiť, každom prípade som zvedavá ako dopadne tento ,,suboj", konkurovať facebooku jednoznačne môže.....google+ určite vyskúšam ale pri facebooku zrejme aj tak ostanem
Ak spraví niečo, čo je také prehladne, lahko ovladatelne a rychle, tak tam bez problemov prejdem, ten fejsbuk ma začína srať, ale bez neho sa bohužiaľ nepohnem
Google si nedá pokoj a v oblasti sociálních sítí to zkouší dál. Ačkoli se jeho Orkut ujal pouze v Brazílii, Wave odpískal úplně a Buzz spíš jen překáží v e-mailu, je tu další pokus. Jmenuje se Google+ a opět je inovativní kombinace něčeho, co už Google má a něčeho, co obkoukal u konkurence. Přestože se jedná o úplnou novinku, spuštění proběhlo globálně v různých jazykových mutacích včetně české. Ovšem přesto si Google+ hned nevyzkoušíte, startuje se v testovacím provozu dostupném přes pozvánky.
Nevedel som sa ani po registrovaní na G+ odnaučiť chodiť skôr na FB. tak som urobil to, čo ma naučilo chodiť na prvú sociálnu sieť. Hral tamojšie hry. TO dostalo "dnu" aj mojich priateľov a teraz mám pozastavený FB už asi tretí mesiac a G+ používam fakt len ako "mikroblog".
Fb ma sral, posledná kvapka bola keď zjednotili moje konverzácie s chatom, zrušili mi niektoré skupiny a začali mi "cenzurovať" statusy priateľov. Majú tam také algoritmy, ktoré ma v podstate spájali len s tretinou ľudí, ktorých som mal v priateľoch. G+ takéto chyby zatiaľ nespravil.
Nie všetko čo google začal bolo dobré a keďže ten kto je prvý väčšinou vedie, tak Fb nikdy neporazí, no aj tak, odporúčam sa presťahovať.
Google+ bude za par rokov silnejsi ako FB. Google vlastni rieku s nazvom internet a ma neobmedzene vela penazi a talentu. Celkom dobry clanok o tom je tu: » mare.sk/google-plus-fac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
gmail, google desktop, google chrome a majú toho strašne veľa to je až nechutné koľko sa o ľuďoch dozvedia.. len aby postavičky dúfali, že to nebude použité proti nim.. veď ja sám mám gmail a vyhľadávam len cez google..
@inequity zaujimave , ze najvaciu paranoju zo sledovania maju ti najnudnejsi a najmenej podstatni ludia , nevravim o tebe , len vseobecne
Ale zas nemožeš dúfať že mrkvičkári a ovčiari budu migrovať do google +
a este sa mi paci na google , ze velke sumy davaju aj do svojich zamestnancov aby im vytvorili najdokonalejsie prostredie , robi vobec nejaka slovenska firma nieco take ?
@inequity moc maju , ved sa uz postavili aj Cine a to nedokaze ani vacsina statov
a google.com no neviem čo chcú dokázať ešte aj tým google+ ... :/
Fb ma sral, posledná kvapka bola keď zjednotili moje konverzácie s chatom, zrušili mi niektoré skupiny a začali mi "cenzurovať" statusy priateľov. Majú tam také algoritmy, ktoré ma v podstate spájali len s tretinou ľudí, ktorých som mal v priateľoch. G+ takéto chyby zatiaľ nespravil.
Nie všetko čo google začal bolo dobré a keďže ten kto je prvý väčšinou vedie, tak Fb nikdy neporazí, no aj tak, odporúčam sa presťahovať.