chcem sa opytat tych zdatnejsich co sa vyznaju do mobilov.ja sa chytam, ale este su mi niektore veci nejasne, tak by som vas poprosila o radu. gps na mobile je platena sluzba a viaze sa aj na prenos dat? alebo to je jednoducho v telefone? napr. take googl
GPS samotne je zadarmo ... to je vlastne prijimac ktori ked mas zabudovany v mobile dokaze urcit tvoju suradnicovu polohu, ale k tomuto prijimacu potrabujes program ktory tuto polohu prevedie na urcite miesto na mape pridom takyto program moze poracovat offline - mapy mas v mobile ale zaberaju rucite miesto alebo pouzijes nejaky online program ktori si mapy v ktoryhc sa momentalne nachadzas stahuje do mobilu a pouziva pripojenie na internet a tym padom prenasa data ... napr google maps v ipode ... uz ide len oto comu das prednost
@Dconan aha, super a nevies ako zistim, ci tie mapy mam v mt?..mam ho len par dni a este som to nejako neprestudovala, aj ked skusim pozriet na nete ci nie su k tomu nejake prirucky alebo nieco
@Jarus3 no pochybujem ze ich tam mas ... v mobiloch su povedsine iba tie online porgrami lebo oni chcu byt produktivny ... taky offline progrma s mapov si ale do mobilu mozes lahko dat ked si ho najdes na nejakom fore alebo tak ... (ako no treba vediet hladat) ale to musis mat povedsine nejaku externu pamet lebo take mapy celeho slovenska zaberaju okolo 1 GB ...
@Jarus3 no jj urcite to budes mat online ... ako skor ti odporucam stiahnut normalne mapy do phonu ked uz to chces pouzivat ale mimo toho braska ma tiez SE s GPS prijimacom a proste to nieje to prave ... vzdy sa strasne dlho hlada signal a proste to skoro ani nemas kde pouzit. ake plany s tym mas ?
aha, no asi ziadne, len sa zoznamujem s telefonom a chcem vediet co mam ako pouzivat, aby ma na konci mesiaca neprekvapili vysoke faktury...a on ma aky? ma aj wifi?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov