Ahojte, dnes som sem síce už pridávala jedno fórum o exceli ale tento krát ma zaujíma ako vytvorím graf podľa tabuľky ktorú som si vytvorila už. Ak by mi vedel niekto poradiť budem veľmi vďačná.
tak už sa mi graf podarilo vložiť len chcela by som aby sa menil podľa toho keď do tabuľky niečo pridám .. on sa zmení iba keď mu ručne prepíšem hodnoty.. nedalo by sa to nejak inak?
mám tabuľku vytvorenú tak že na každý deň v roku si budem zapisovať koľko peňazí som v daný deň minula a rozdelené to je na kategórie ako napr potraviny drogéria atd no a keďze budem tam takmer každý deň nejakú sumu dopisovať tak by som chcela aby sa to menilo s tou tabuľkou.. len neviem ako na to (ak sa to samozrejme dá )
@smis Už mi to ide neviem prečo ale keď som to dala na druhý list tak mi to nemenilo podľa tabuľky a keď som to nechala na liste kde je tabuľka tak to mení podľa toho ako ja zadávam údaje Tak ďakujem za pomoc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
viem čo chceš, no neviem ako sa to robí spamäti. skús google
btw » www.youneedabudget.com/...
toto je originál soft pre toto čo chceš....