blížia sa vianoce a s nimi každoročné kupovanie grafickej karty , čo už
problém je v tom že nemám peniaze na nič vymakané.. chcem sa spýtať na najlepšiu grafickú kartu do 2000sk viac peňazí nebudem mať a do narodenín to nepočká..
ja byt tebou tak uz pridam cca liter a kupim 9800GT ved kukal som ceny a ved su uz smiesne ...aj ked ta nx260 nevyzera zle...
celkovo co sa tyka mna ja uz do pc nemienim dat ani korunu co sa tyka vykonu nakolko to nema cenu a trati na hodnote ... jedine do coho som este zainvvestoval do 5r stareho pc...ktory mimochodom este stale ma slusny vykon (samozrejme bol tri roky po kupe stale vynovovany) som este vrazil nemaly balik do zvukovky a reprakov nakolko pohodu kukania filmou a pocuvania hudby si doprajem ...take ako VGA ,CPU mi stacia a nemienim kupovat ...akurat za rok planujem vymenit terajsi nb za novy
@2 jaj a tie repraky jedine ze cele v dreve ...plast je suvix ....chalani co maju doma najdrahsie creative a poculi tieto neverili ze hraju lepsie ako tie ich creativy heh ..to je tajomstvo dreva
ja som to vyriesil tak ze...doteraz som mal geforce 6200 ale to uz zacinalo byt malo...tak som si kupil tiez taky dnesny "priemer" cize 8600gt 512mb...nieje to bohvie co ale na to co potrebujem mi to za tu cenu uplne staci...
@8 ale do 5 000sk omg čitaj To kdo si kupi tu akrtu za 12 000 XD či kolkos toji omg asi nikdo zo slovenska mám taký pocit ja mám v pc 4850 a neviužijem ju naplno ešte som ju ani netaktoval taktovať budem asi orok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale skor by som radil uz 9800GT
celkovo co sa tyka mna ja uz do pc nemienim dat ani korunu co sa tyka vykonu nakolko to nema cenu a trati na hodnote ... jedine do coho som este zainvvestoval do 5r stareho pc...ktory mimochodom este stale ma slusny vykon (samozrejme bol tri roky po kupe stale vynovovany) som este vrazil nemaly balik do zvukovky a reprakov nakolko pohodu kukania filmou a pocuvania hudby si doprajem ...take ako VGA ,CPU mi stacia a nemienim kupovat ...akurat za rok planujem vymenit terajsi nb za novy
@6 viem ze pobezia..preto som nechcel ziadnu extremnu graficku a nepotrebujem k tomu ani jehovistu s dx10
ale sak jasne, chlapci a ich hracky
hlavne taki 20+ su strasne roztomili, ked sa tesia z noveho mobilu alebo inej technickej vymozenosti