@semhamforas zaklad ekonomiky, ak je niecoho vela tak je to lacnejsie... ak vylucime vodne elektrarne podiel vyrobenej alternativnej energie tvori akolo minimalne percento,
@ork92 už len preto, že su proti výrezu stromov popri hlavných cestách, kde zomierajú pri autonehodách ročne stovky ľudí..........namiesto stromov by tam mohli byť aj kríky a pod......alebo starých líp v parkoch, kde ľuďom padaju pri veľkom vetre konáre na hlavu, seru sa do jadrových elektrárni a ty si zelený , ťažko sa s tebou budem o tom baviť...........filip
netreba mi organizáciu aby som trošku šetril vodu elektrinu a aby som triedil odpad...o ni len točia peniaze...zober si aj u nás po kalamite v tatrách s tými lykožrútmi...ochranári to chceli nechať tak aby si s tým príroda poradila sama, lesníci chceli výrubať nakazené stromy...určite bol výrub lepší než to tak nechať
My ľudia sme od prírody takí že si nevážime to čo dostaneme len tak. Potom sa čudujeme Rómom v osadách. Pokiaľ budeme len hľadieť na náš blahobyt všetko sa nám vráti. Mali by sme sa snažiť nájsť nejakú symbiózu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@matus123 aaaa, nejak sa nepodarilo (preklep)
a inak nevidím nič zlé na tom, že niekto chce chrániť žp