Pojde mi na tychto parametroch mojho NTB gta 5 aspon na uplne LOW detailoch? Ja viem nebude to najlepsi herny zazitok ale ze ci vobec to moj NTB rozbehne. Daoujem za rady
@kosmiklove btw, ked už ta zaujalo, pls mohol by si sa mi ozaj kuknut na to napájanie
(mno to ozaj nvm vybrat presne ten správny kus a typ, ajni keby som bola prof. na Fiit ele :p
kus tažké, nvm a nechce sa mi už
a ten ntb už fakt budem potrebovat za chvilu,
nutne do pondelka :o
@vachtlik keby si tam mal grafickú kartu inú ako je integrovaná tak aj áno ale na integráči od Intelu určite nie... skúšal som také hry ako je DOTA 2 na integráči od Hasswellu (Intel HD 4600) a na low sa to hrať dalo pričom tá grafika sa nedá porovnávať s GTA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tak ale fakt nevieš chvilku pockat, kým budeš mat nový pc ?
ja už tak čakám (a vydržímä) od čias TES3: Morrowind :p
tak neco sa časom nalepí, na každého..
(aj ked ja som skor na materialtechn. a pod. )
(mno to ozaj nvm vybrat presne ten správny kus a typ, ajni keby som bola prof. na Fiit ele :p
kus tažké, nvm a nechce sa mi už
a ten ntb už fakt budem potrebovat za chvilu,
nutne do pondelka :o
(abo v sobotu
AMD Radeon HD 7610M
Intel(R) Core(TM) i3-2348M CPU @ 2.30GHz
RAM : 4.1 GB
@20 počitaj, že ta grafika je integrovana, neviem koľko máš vyhradné ale zo 4 GB keď si zoberie 1GB, potom systém ďalší na hru tiež moc nezostane
btw vyzerá to lepšie optimalizované ako GTA IV zas je rozdiel to hrať na low a high