Chodím na gvo ... a ak by som si teraz mala vybrať medzi gvo a hlinskou, tak jednoznačne gvo! .. ale zas tí, čo chodia na hlinskú ti povedia, že jednoznačne tam .. je to vec názoru .. tak sa rozhodni ako ty chceš .. koniec koncov môžeš potom prestúpiť
Hmmm.. na Gymze sa snažia byť podľa mňa desne moderní, ale neviem, či to je to, kvôli čomu by sa tam oplatilo ísť My na Gvoze nemáme vlastné triedy a neviem aký luxus, ale aj keby sa mám rozhodovať teraz, tak jednoznačne GVO Proste sa mi tu páči (som v matickej triede, ale myslím, že aj tie klasické sú fajn), a to, čo by som mohla vytknúť, by som určite mohla vytknúť aj Hlinskej.. takže tak, no, fakt je to vec názoru
ty jo tak to nehrozi ja bych na gvo nesla ani za vsetky centy sveta na hlinsku deto znamky nato mam a monitor nad 90 ale podla mna je tam desna nuda presne jak na vsetkych gym kde musis sprtat jak fredka ziadna volnost a kam potom na strednu ak poseres maturi ?ja verim dopravke
no, vidno, že každý má názor iný a mám pocit, že mnohí gymnázium vidia skreslene.. aj tam záleží na jednotlivcovi, ako sa k tomu postaví
ja mám svojich mimoškolských aktivít dosť, napr. za posledné dva mesiace som sa v škole skoro ani neukázala, čiže nuda fakt nie a dobiehanie učiva sa zvláda aj tak, nie je to až také zlé s tým učením... a keďže sa tie aktivity týkajú matiky, škola nenamieta rovnako aj študovať chcem na FMFI UK, zrejme čistú matiku - a neviem o škole, ktorá by ma na to pripravila lepšie, ako práve (nejaké) gymnázium
proste, ja nemám nič proti iným školám, ale na gymnáziá by som nenadávala.. a GVO mi je škola oveľa sympatickejšia ako GYMZA
@protessst Ak chceš voľnosť neviem či je Dopravná to najlepšie riešenie Sám tam chodím a je to tam dosť prísne, keď si to porovnávam s inými školami, takže tam si asi moc voľnosti neužiješ
@yebo nie tak volnost to uz mi je pas je to jedina skola ktora ma zaujma a akurat mi padne aj na vysku ..ale ako chodi mi tam bracho a par kamosov a ti tam maju volnost typu polovicu skolskeho roka sa nechodi do skoly druhu polovicu sa spi ale tak na kazdej skole inak a to us je detail biflit sa treba asi na kazdu strednu a ty chodis tu do za na doa?
sama chodím na Gymzu , ale minulý rok, keď sme sa mali rozhodovať, s kľudom som mohla ísť bez prímačiek aj na Gvozu..:x ale.. na DOd-čku ma jednoducho neoslovila.. Nechcem tu hovoriť nič v zlom, predsa len neviem, ako to tam chodí, bývalý spolužiaci, ktorí tam chodia však nie sú takí nadšení ako na začiatku.. toť vsjo..:x
tiež si myslím, že gvo.. skúsenosť nemám ale myslím si, že je to predsa len lepšie.. aspoň z počutia som usúdila. ale každému sadne niečo iné. pre teba by možno bola lepšia gymza :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja mám svojich mimoškolských aktivít dosť, napr. za posledné dva mesiace som sa v škole skoro ani neukázala, čiže nuda fakt nie a dobiehanie učiva sa zvláda aj tak, nie je to až také zlé s tým učením... a keďže sa tie aktivity týkajú matiky, škola nenamieta rovnako aj študovať chcem na FMFI UK, zrejme čistú matiku - a neviem o škole, ktorá by ma na to pripravila lepšie, ako práve (nejaké) gymnázium
proste, ja nemám nič proti iným školám, ale na gymnáziá by som nenadávala.. a GVO mi je škola oveľa sympatickejšia ako GYMZA
ale nemám k tomu žiaden relevantný dôvod
vieš nech aspoň niekoho poznám odtiaľ