Ahojte , poraďťe mi, tí čo chodíte na Park Mládeže 5 v KE, či tam mám ísť (klasická trieda)... Strašne tam chcem ísť, ale bojím sa, že to nebudem zvládať. Druhú prihlášku si dávam na Trebišovskú, je to tam lepšie? Napíšte mi prosím
@sofka145 tak ako oproti ZŠ to bude trošku skok, ale nebude to zas až nejaké veľmi náročné určite a radšej lepší gympel, odkiaľ sa dostaneš na dobrú výšku aj
som v prvom ročníku v triede s rozšíreným ANJ (skoro ako klasická len máme hodinu ANJ navyše) a zatiaľ to ide ľahko ak sa učíš pravidelne (u mňa maximalne hodinu denne, ja sa viac nemienim učiť ) tak na dvojky to dáš vpohode. Jednoznačne najťažšia je biologia, to sme sa zhodli v triede všetci, ale ak na hodine počúvaš tak sa to dá zvládnuť.. Učitelia sú rôzni ako na každej inej škole, od takých čo len odučia a čítajú si noviny po individuá kt. ti na hodine ANJ povedia "zakrojtie dvier" . Jednoznačne najkrajšie na tej škole sú dievčatá (chlapcov ti neposúdim) ale teraz vážne škola robí veľa akcií ako dni španielskej kultúry, noc v škole, medzitriedne športové turnaje, lyžiarsky a plavecký kurz, veľa zájazdov a pod. kľudne sa opýtaj na niečo ak chceš vedieť viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov