Ahojte, mohli by ste mi, prosim, povedat, ake su povinne predmety v 3.rocniku na klasickom gymnaziu?? A ci je ucivo tazsie ako na bilingvalnom gymnaziu?? Ja prestupujem od septembra zo 4. rocnika na bilingvalnom do 3.rocnika na klasicke a neviem, ci nebud
oplatí sa ti to? takto môžeš mať štátnicu... a ak máte bloky ako my, tak máte perfektnú prípravu na skúšky... neviem no... ja by som užneprestupovala... myslím, že s tým nebudeš mať žiadny problém, ale rozmysli si to ešte...
ja by som videla ako problem to ze napriklad ja netusim absolutne ako sa tie veci volaju po slovensky napriklad na biole o chemickom nazvoslovi nevravim
@kaylee biola je v pohode... latinské a anglické názvy sú veľmi podobné... a to chemické názvoslovie.. to slovenské doteraz poriadne neviem... ale to by nemusel byť až taký problém
no povinné su matika, biola, chémia,fyzika, slovina, 2cudzie jazyky, telesná,dejepis, noska + 2 semináre ktoré si vyberieš..( na niektorých školách 4) aspoň tak to máme my a som tretiačka
@mardzi93 tak v tom prípade asi radśej zostanem na tom bilingválnom... Lebo my sme mali napr. matiku povinnú len do tretiaku a teraz do štvrtáku sme si volili len tie predmety, ktoré potrebujeme na VŠ... Takže sa bojím, či by som tam zvládala tú matiku... A koľko hodín týchto predmetov máte týždenne? Lebo my sme mali napr. matiku 4 hod týždenne... Vďaka za odpoveď.
@SOMSLAVKA Asi naozaj radšej zostanem tu, keďže na klasickom by som musela mať zase všetky predmety... A takto mám už iba bio,che,fyz,AJL,SAJ,SJL,NOS,Tev, FRJ a KFJ...
každý druhý týždeň dvojhodinovka labákov z : bioly, chémie, fyziky.
+ dvojhodiné semináre z predmetov ( unás 2) z ktorého si vyberieš.
Alenapr moja trieda ide akože podľa zamerania "Biológia chémia" ale moc v tom rodiel nieje, lebo čo mám kamátky z "normálnych" gympľov, rozvrh je zhruba ten istý
@mardzi93 OMG neviem si predstaviť, že by som mala TRI hodiny telesnej, my máme teraz len dve a aj to je veľa pri našom telocvikárovi... Každopádne ďakujem za info.
@somslavka Ja som tiež štvrtáčka a SAJ je seminár z anglického jazyka, čiže príprava na ústnu maturitu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
3x matika
3x anglina
3x telesná
3xbiola
3xslovina
2x dalsi cudzi jazyk
2x chémia
2x fyzika
1x NoS
každý druhý týždeň dvojhodinovka labákov z : bioly, chémie, fyziky.
+ dvojhodiné semináre z predmetov ( unás 2) z ktorého si vyberieš.
Alenapr moja trieda ide akože podľa zamerania "Biológia chémia" ale moc v tom rodiel nieje, lebo čo mám kamátky z "normálnych" gympľov, rozvrh je zhruba ten istý
@somslavka Ja som tiež štvrtáčka a SAJ je seminár z anglického jazyka, čiže príprava na ústnu maturitu.