Ahojte Birdzáci..Od septembra som prváčkou na gymnáziu..Doteraz som sa ničomu nevenovala,nemala som žiadne koníčky a môj nudný život ma už ďalej nebaví, a tak som rozmýšľala,že si nejaké koníčky nájdem..Chcela by som začať chodiť pravidelne plávať a neskô
ale prosím ťa. to len všetci nafukujú že gympel je neviemaká zložitá škola a že nič nebudeš stíhať....podľa dnešných zákonov je už všetko degradované tak, že je to jak normálna škola len máš trochu iné predmety...chodím ny gympel o dve triedy vyššie ako by som mala chodiť, mám tísícpäťsto koníčkov okolo toho a na vysvedčku jednotky...ničoho sa neboj, bav sa, užívaj si život, školu ber tak zdravo a v pohode budeš stíhať....tak veľa šťastia prajem
ja ti neviem, na gymnáziu mám viac voľného času ako na ZŠ
(na poslednom vysvedčení som žiadnu trojku nemala)
záleží od toho, ako sa vieš učiť a pamätať si, normálne gymnázium vôbec nie je také ťažké, ako si hádam všetci deviataci myslia (ja som si tiež myslela
ak maš nakupene aspoň trochu v hlave to daš ja sa v maturitnom ročniku stal majstrom europy a zvladol uspešne pripravu na MS kde som tiež uspel 24/7 robiš niečo pre to a zmaturoval som na 1 čiže ak sa chce da sa
asi tak jak sa pise : D to su len zbytocne obavy a dneska ked sa na skolach o ziakov biju to budes mat este o to viac ulahcene. kludne sa venuj comu chces pokial tym nebudes otravovat zivot ostatku ludi
Ja mam 5 kruzkov...a najhoršiu znamku co som vyfasovala bola 3jka na vysvečku ... aj to z predmetu kt. mam hlboko v riti (dejepis..) Len si toho nedaj vela lebo nesmieš zabudat na to že máš aj priateľov....
ach, bože, tiež by som chcela mať takéto dilemy! Ja ti to hrozne prajem, rob to čo ťa baví, choď si za tým, vyvíjaj sa, ovplyvňuj svoj budúci život ako len môžeš a zo všetkých síl!
niektorí jedinci miesto trávenia voľného času na krúžkoch v ZUŠkách alebo na kurzoch tvorivého písania, musia sedieť v call centre a zarábať "ťažké prachy", lebo ich život je "ťažko v piči"
Takže som jednoznačne za áááánoooo! A stihneš to, neboj sa, keď si tá správna gymnazistka a nemáš v hlavinke nasraté, tak je to všetko v porádečku!
ja neviem, ja by som asi nestíhala žiaden krúžok, lebo keď prídem domov, tak potrebujem minimálne hodinu-dve nič nerobiť aby som mohla ďalej rozmýšľať nad učením potom by som už na toto nemala čas, čiže by som bola pravdepodobne dosť nervózna z toho, že nič nestíham ale mňa to v podstate na nijaký krúžok ani neťahá, ja som rada, že keď skončí škola môžem ísť konečne domov a nemám rada keď musím ešte niekam inam chodiť
úplne v pohode to zvládneš, keď budeš chcieť...ja som jeden rok na gympli chodila na aikido a zároveň brigádovala (lebo som si to musela platiť sama) a v pohode som medzitým ešte stíhala chodiť fandiť na hokej (aj keď so známkami v škole to už také v pohode nebolo, ale ja som hlavne na školu úplne kašlala, lebo ma nebavila, keby som chcela tak to dám
Ja som na biligválnom gymnáziu, popri tom mám bicie, flautu a teoriu.. Nestíham.. Neviem každý je iný.. A ak ti môžem odporučiť chod na klavír.. Na gitaru akordov máš veľa na nete, zvládneš ju ako samouk. A na klavír sa naučíš aspon rozklady, akordy, a také veci.. (vlastná skúsenosť. Hrám aj na klavír a gitaru.)
ja som druháčka na osemročnom gymku a mám tenis, volejbal, hádzanú, nemčinu, angličtinu a literárno-dramatický krúžok a zatiaľ zvládam, ale záleží to aj od teba, pretože ak nie si zvyknutá na nejaké aktivity po škole a klavír budeš mať tak 3 krát tak neviem, ale mala by si to stíhať a rob hlavne to, čo ťa baví
Skús počkať tak pol roka, nech sa do gymnázia už nejak zahryzneš, ako sa hovorí, zvykneš si naň a potom sama uvidíš, ako to budeš zvládať .. Ja osobne mam kopu času a aj keď si poviem, že nemám a mam veľa učenia, tak nakoniec sa učím až okolo 10tej.. Gympel, je najťažší prvé mesiace.. som na gymnáziu len druhý rok, ale poviem ti že čím dalej tým lahšie pretože si zvykaš na ten život na gymply a myslím že gitaru sa naozaj naučíš aj sama na nete, klavír je taký wow.. good luck girl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(na poslednom vysvedčení som žiadnu trojku nemala)
záleží od toho, ako sa vieš učiť a pamätať si, normálne gymnázium vôbec nie je také ťažké, ako si hádam všetci deviataci myslia (ja som si tiež myslela
niektorí jedinci miesto trávenia voľného času na krúžkoch v ZUŠkách alebo na kurzoch tvorivého písania, musia sedieť v call centre a zarábať "ťažké prachy", lebo ich život je "ťažko v piči"
Takže som jednoznačne za áááánoooo! A stihneš to, neboj sa, keď si tá správna gymnazistka a nemáš v hlavinke nasraté, tak je to všetko v porádečku!