Chcem študovať psychológiu a neviem, či si mám vybrať gympel, pretože ak by som si ohľadom psychológie nenašla zamestanie, nemala by som nič a bola by som v keli. A počula som, že sa dá ísť aj z ekonom. strednej na vysokú psychologickú. Potrebujem poradiť
určite Gymnázium ... ja neľutujem .... na OBN máš v druhom ročníku Psychológiu , takže budeš mať super základ na výšku , v treťom máš Politológiu , Ekonomiku , Právo ... v štvrtom Filozofiu a potom od polroka už len sa drvíš maturitné témy nematurovala som z OBN ale pár spolužiakov áno ... ja som maturovala s Chémie , Fyziky a Biológie
@daniela12345 ja sa len bojím toho, že po skončení vysokej, sa mi nebude dariť nájsť si prácu (predsa len aj moja sesternica študovala dlhé roky psychológiu a nikde ju neprijali) a nebudem mať vlastne potom nič, pretože gympel to je vlastne príprava na tú vysokú ale nič viac. Je to naozaj ťažké si vybrať
nič si z toho nerob aj ked nebudeš uspešná, ak sa niečo také stane, zoberieš prvé čo ti príde pod ruku, lebo vyberať naozaj nie je z čoho ako tak. normalna vec. nepočuvaj čo ti hovoria v škole. realita je iná. Zaručene
Také reči, že s gymplom nemáš nič a s touto školou všetko sú strašné hlúposti. To ako sa kto uchytí záleží v prvom rade od povahy človeka, potom od rodinného zázemia, známostí a šťastia. Zaleží na tom, koľko zo svojho odboru človek vyťaží. Je to veľmi premenlivé ako život sám, ale to spoznáš neskôr.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov