@maciatko0985
no skôr gympel kedže sa lahko ide odtial na vysoku.. a zo zdravotnej sa ide ťažšie pretože je tam viac praxe ako teorie..a zase gymnazium sa bojim že či budem zvládať :/
@verunas bojíš sa, že sa v tom neuplatníš bez výšky bože, ved taka výška ani nie je a dúfam, že ju ani nespravia, bude to ďalšia zbytočnosť, no načo už sestrička u zubára potrebuje VŠ?
@verunas jasné, že hej, tam vysoká škola je zbytočná dokonca doteraz, nebolo špecifikované, že: zdravotná sestra a zubný asistent, všetci študovali zdravotnú sestru a potom išli robiť do ambulancie k zubárovi, ak chceli, to len teraz myslim ze je prvý rok čo niečo také vymysleli, že zubný asistent tak kľudne choď to študuj ak chceš, uplatnenie budeš mať určite a ak budeš chcieť ísť potom na VŠ tak sa doučíš a máš, z gymnázia by si nemala nič
@ominousroar
veď ano len ja vôbec neviem čo by ma bavilo v budúcnosti preto by som chcela ten gympel, po čase by som možno zistila..a dnes bez tej výšky je celkom ťažko zohnať prácu na Slovensku ale tiež aj s vysokou niekedy bohužial neviem ako sa rozhodnem možno ma na gympel ani nezoberu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
no skôr gympel kedže sa lahko ide odtial na vysoku.. a zo zdravotnej sa ide ťažšie pretože je tam viac praxe ako teorie..a zase gymnazium sa bojim že či budem zvládať :/
Veď práve ono je to ťažko sa rozhodnúť takto ja neviem či sa s tým uplatním aj bez vyšky
ja neviem, mysliš že u zubara robia sestričky len take čo skončili strednu?? ja sa v tom nevyznam
veď ano len ja vôbec neviem čo by ma bavilo v budúcnosti preto by som chcela ten gympel, po čase by som možno zistila..a dnes bez tej výšky je celkom ťažko zohnať prácu na Slovensku ale tiež aj s vysokou niekedy bohužial neviem ako sa rozhodnem možno ma na gympel ani nezoberu