Chcela by som sa dostať na tú školu.Počula som že je obtiažná.Je ťažké dostať sa naa ňu?Je to dobrý odrazový mostík na vysokú,alebo by ste odporučili inú ??
@Zanetpo myslim ze celkom fajn skola ked este nevies co chces v buducnosti robit resp ked tu v PO nieje skola ktora by ta bavila, mam tam viacero spoluziakov a nejak sa vlemi nestazuju
No chcela by som sa dostať na GJAR.6. ročník som mala čisté,7.jednu 2 z fyzi a 8 jednu 2 z matiky.A nemám olympiady,no mám nejaké diplomy z plaveckých pretekov.Bojím sa že zblbem monitor a ma neprijmu.Na výšku by som chcela ísť na nejakú Lekarskú fakultu.Rozmyšlala som nad Martinom a BA
Tak na túto školu sa chcem dostať snáď sa podarí, len mám trošku horšie známky. Šestka čisté, sedmička jedna dvojkka osmička dve dvojky a teraz v deviatke minimálne dve-tri dvojky mať budem... Taká postupka Ale vpohode, ja to dááám Lebo každý volí konštantínku lebo je vraj o čosi ľahšia... Ale keď si predstavím, žeby som skončila na gympli s bývalým spolužiakom...No, ako s ktorým :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
(študoval som tam)
všetky sú na jedno kopyto, len sa trošku líšia v predmetoch
a to si ani nevšimneš
ja si môcť zasa vybrať, tak asi najskôr horné gymko alebo SGPO bilingválka (i keď je to hrozná škola, no papier je papier)
na výšku aj tak známky potrebovať nebudeš, stačí Ti matura
už je len na Tebe, či sa jej reálne budeš venovať
podla coho ked nie podla znamok teda vyberu 100 studentov na VS z 1000 uchadzacov ?
na známky by som sa aj tak nespoliehal
na také VŠVÚ aj talentovky...