Gymnázium J. Hollého Trnava vs. Gymnázium L. Novomeského Senica
Zobrali ma na obe školy a neviem sa rozhodnúť, kam mám ísť. DO Senice to mám síce bližšie, lenže v trnave je zejme kvalitnejší gympel. Rád by som si prečítal vaše názory alebo ak tam niekto náhodou chodíte, tak ako sa vám páči škola...
GJH bola super škola,no teraz už nie je...viem ale,že keby som si teraz mala vybrať,kam by som išla,zvolila by som si znova GJH,lebo stále medzi tými nekvalitnými gymnáziami aspoň trošku žiari
ale zas úprimne povedané,niekedy je to tam riadne postavené na hlavu a som rada,že tú školu už opúšťam
To som si niekedy (v časoch najväčšej puberty) tak trochu vravel aj ja.
Časom však zistíš, že vďaka informáciám, ktoré by si mohol získať na gymnáziu, by si mal celkom slušný základný prehľad o svete.
Avšak je to vec priorít. Nie každý sa orientuje na vedomosti - otázne však je, že prečo si na takú školu šiel. A že prečo tú školu kritizuješ kvôli tomu, že sa tam viac učí, keď gymnáziá sú stavané pre tých, ktorí sa chcú viac učiť.
ja by som si na tvojom mieste pozisťovala skôr aké predmety do ktorého ročníka máš, koľko ich je a takéto banálnosti (možno pre niekoho) ale nasere , keď sa budúci doktor musí v maturitnom ročníku učiť nosku.
je to tam postavené na hlavu naozaj ako povedala @owad , ale zas kde nie je..nepoznám to gymnázium v Senici, takže neviem, čo je lepšie.
Nepoznam to gymnazium v Senici, ale ja som si vyberal medzi GJH a SGJH v Trnave a vybral som si SGJH... Nelutujem to, je to dobra skola, su tu dobri a ferovi ucitelia
@luki425 celý systém,ktorý tam vládne je postavený na hlavu...riešia sa tam úplne zbytočné veci,pričom podstatné záležitosti ostávajú nepovšimnuté...na všetkých školách sa môžu lúčiť maturanti len u nás nie a len u nás sa môže stať,že počas písomných maturít sa pokračuje v prácach na nadstavbe a vedeniu je ukradnuté,že nás ruší zatĺkanie klincov,výkriky robotníkov a podobne
oni sú to maličkosti,ale za tie roky mi skazili celkový dojem z našej školy a to nehovorím o tom ako odchádzajú všetci dobrí profesori a ostávajú samí neschopní,ktorí za základný prameň poznania považujú wikipédiu,prípadne majú pocit,že Univerzita Komenského je v Prahe...na tvojom mieste by som k nám išla už len kvôli tomu,aby som toto zažila,lebo myslím,že ja sa na tom budem zabávať ešte veľmi dlho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale zas úprimne povedané,niekedy je to tam riadne postavené na hlavu a som rada,že tú školu už opúšťam
> gympel jako gympel- furt je to len sracka, hovorim z vlastnej skusenosti- GJH
Kvôli čomu to tak je?
To som si niekedy (v časoch najväčšej puberty) tak trochu vravel aj ja.
Časom však zistíš, že vďaka informáciám, ktoré by si mohol získať na gymnáziu, by si mal celkom slušný základný prehľad o svete.
Avšak je to vec priorít. Nie každý sa orientuje na vedomosti - otázne však je, že prečo si na takú školu šiel. A že prečo tú školu kritizuješ kvôli tomu, že sa tam viac učí, keď gymnáziá sú stavané pre tých, ktorí sa chcú viac učiť.
ja by som si na tvojom mieste pozisťovala skôr aké predmety do ktorého ročníka máš, koľko ich je a takéto banálnosti (možno pre niekoho) ale nasere , keď sa budúci doktor musí v maturitnom ročníku učiť nosku.
je to tam postavené na hlavu naozaj ako povedala @owad , ale zas kde nie je..nepoznám to gymnázium v Senici, takže neviem, čo je lepšie.
Ale rozhodne mysli na budúcnosť
oni sú to maličkosti,ale za tie roky mi skazili celkový dojem z našej školy a to nehovorím o tom ako odchádzajú všetci dobrí profesori a ostávajú samí neschopní,ktorí za základný prameň poznania považujú wikipédiu,prípadne majú pocit,že Univerzita Komenského je v Prahe...na tvojom mieste by som k nám išla už len kvôli tomu,aby som toto zažila,lebo myslím,že ja sa na tom budem zabávať ešte veľmi dlho
Ja som rád, že som sa rozhodol pre toto gymnázium a myslím si, že patrí medzi tie lepšie školy, čo sa týka učiteľov, aj vybavenia.
A GJH už opisovať nebudem, všetko čo malo byť napísané, bolo.