skola najtazsia v TT, ucitelia... ako ktori, niektori v pohode, niektori nic moc, najelpsi na svete je Jozko Ilavsky, zelam ti, aby si ho poznal. uci sa tam plno kravin ktore nikdy nevyuzijes a z ktorych si zapamatas velmi mizive precento, ale zvladnut sa to v pohode da.
moja sesterka tam ide.. . a bojí sa asi tak ako ty. :až na to že ojej tam chodila staršia sestra tak ak chceš dám ti na ňu kontakt..ona ti už povie viac..
@luki425 - moja alma mater maturovala som tam pred dvoma rokmi... a je dosť ťažká, veď predsa gymnázium.... majú určité nároky, ale dá sa to zvládnuť, neboj sa nič určite ti to pôjde
ako môže niekto na našu peknú, farebnú školu pvoedať, že je škaredá? my máme predsa najkrajšiu a najlepšiu školu na Slovensku.
a ťažká pre teba bude vtedy, keď si ju ťažkou spravíš sám. treba sa naučiť učiť, a budeš zvládať ľavou zadnou všetko
a učitelia nie sú podľa mňa tiež zlí. akože, niektorí sú namyslení a hnusní, ale nemyslím si, že by boli nespravodliví alebo tak.
a nemyslím si, že sa tam naučíš veľa ZBYTOČNÝCH vecí, je to proste len všeobecná škola, ktorá pripravuje všetkých na rôzne školy, dáva ti všeobecný prehľad.
škola je to ťažká...ale vôbec neľutujem že tam chodím, je to vzdelanie na vysokej úrovni.. učitelia sú fajn, ako ktorí, nájdu sa aj dobrí, ale aj zlí.. hlavne brokolica.. tá ťa bude mať v 3.ročníku na občianskej náuke (NOS).. a v treťom ročníku to bude sranda, toľko veľa nových predmetov, čo sme dostali, som ešte nezažila.. nová reforma no, čo už..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
zvonka to vyzeralo tak veselo farebne a vnutri biele steny a hruza
to uz ta stara budova mi je sympatickejsia, taky klasicky spinavy, zuvackami polepeny gympel naplneny smradom jedalne a prostriedku na podlahy
Bude mať ryšavé krátke vlasy, spoznáš ju ľahko
a ťažká pre teba bude vtedy, keď si ju ťažkou spravíš sám. treba sa naučiť učiť, a budeš zvládať ľavou zadnou všetko
a učitelia nie sú podľa mňa tiež zlí. akože, niektorí sú namyslení a hnusní, ale nemyslím si, že by boli nespravodliví alebo tak.
a nemyslím si, že sa tam naučíš veľa ZBYTOČNÝCH vecí, je to proste len všeobecná škola, ktorá pripravuje všetkých na rôzne školy, dáva ti všeobecný prehľad.
Matika velmi dobra, jazyk anglicky nie pre zaciatocnikov.
Niektori ucitelia robia predmet zbytocne tazkym, zatialco vo vedlajsej triede ho druhy ucitel (-ka) berie volnejsie.
Niektori by sa naozaj mali zamysliet a nenadavat ziakom do lemier alebo sa im vysmievat.