Ahojte, má niekto skúsenosti s tymto gymnaziom? Konkretne z tou bilingválnou triedou. Kamoška vravela ze tam má sestru a že to vlastne nieje ani tak bilingvalne v pravom slova zmysle, len maju viac angliny v škole je to pravda? A všeobecne aky mate na to
neviem v akom ročníku je sestra tvojej kamošky, ale čo viem tak napr v prvom ročníku majú najprv veľa angliny a potom napr v druhom polroku sa začnú jeden predmet učiť po anglicky, v druhom ročníku im pribudne dalsi predmet po ang a potom dalsi a dalsi..
ja tam chodim , iba nie na bilingvalne ale na 8rocne .. a nechapem co tam robim keby som sa mohla rozhodnut znova tak by som tam nesla .. ale ako ucitelia su v pohode (vacsina)
@impulse vzdy je to individualne, ziadna skola nie je idealna.... niekto ma radsej tu niekto hentu. celkom prirodzene. ja mam pekne spomienky, alebo si tie zle uz tak velmi nepamatam
Moj názor na to gymko? Neišla by som tam, celkovo ma tá škola odradila keď som tam bola na dod, stretla som ľudí, čo to počula... Som na Raymanke a možno si niekto povie, že preháňam, ale som si istá, že toto svoje rozhodnutie nebudem nikdy ľutovať
@zuzka236 asi tak..buď prváčka na 4ročnom alebo nejaká prima ..alebo jednoducho človek narodený pod šťastnou hviezdou, keď sa jej podarilo chytiť dobrých učiteľov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@3
@helliumka Macko hej ? achjo..
Moj názor na to gymko? Neišla by som tam, celkovo ma tá škola odradila keď som tam bola na dod, stretla som ľudí, čo to počula... Som na Raymanke a možno si niekto povie, že preháňam, ale som si istá, že toto svoje rozhodnutie nebudem nikdy ľutovať