Kamoska tam chodi a je to tam vraj strasne tazke....na zakladke mavala same jednotky, sem tam par dvojek, bola uplne najlepsia z triedy a teraz jej tam v prvom rocniku vychadzali asi 3 stvorky ale anglicky vie perfektne a to sa nikdy predtym anglictinu neucila...takze ak si myslis ze mas na to tak tam urcite chod, lebo je to naozaj dobra skola a kolektiv si myslim ze uzasny
Áno, J.Hronca, je jedna z najlepších škôl v Bratislave. Patrila medzi školy, na ktoré som sa chcel uchádzať do 1. ročníka SŠ. Nakoniec som však nešiel na prijímacie skúšky a rozhodol som sa pre ,,Metodku". Som spokojný.
Podľa slov mojich priateľov, je Hronca naozaj ťažká škola, ale na vysokej úrovni .
ja som tam chodila do skoly .. odporucam ... je to jedna z najlepsich skol v BA a je pekne cela vynovena .. ano je to tazke ale mas zarucenu buducnost .. je tam prisnejsie hodnotenie ako na inych skolach to je pravda ale viac ta tam naucia pokial sa nebudes flakat ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
skola je po celkovej rekonstrukcii
Podľa slov mojich priateľov, je Hronca naozaj ťažká škola, ale na vysokej úrovni .