Chodí tu niekto na párovské gymnázium,obyčajné štvorročné štúdium a povie mi aká je tá škola? Akí sú učitelia,či je štúdium ťažšie ako na iných gymploch atď..Chcem sem prestúpiť do druhého ročníka,kôli sťahovaniu a nebaví ma už denne dochádzať do školy,kd
je to asi najťažší gympel čo je v nitre,ale asi ide hlavne o to či na to máš..chodí tam spolužiačka,jednotkárka na zakladnej a mala na vysvedčeni aj 3,ale asi si nesťažuje
Čo sa pamätám, učitelia sú tam takí... rôzni, niektorí s nadhľadom, iní bez. Ako všade. A čo som počula od známej, ktorá tam teraz chodí, stále sú tam samí neschopní učitelia angličtiny síce si myslím, že jedna z nich je dosť fajn, aspoň mne vyhovovala, ale zvyšok na facepalm, párkrát predýchať a učiť sa radšej sama.
@1 kravina ako hrom, to že má trojky jej jej chyba
Gympel v pohode ako každý iný, po tom ako nám tam všetko komplet prerobili sa tomu zdvihla úroveň, inak tam všetko má svoj systém... k @2 myslím, že nikto nemá dojem, že by sme mali učiteľov AJ neschopných, prvýkrát to počujem... alebo inak zatial sa na nich nikto nesťažoval, práveže naopak
učitelia, je ich tam také kvantum, že ti to písať nebudem, síce mám dosť velký prehlad koho majú naši budúci druháci a nechápem, ako sa môžeš opýtať, či je ten gympel ťažší ako iné.. gymple musia mať osnovy rovnaké, tak náročnosť nerieš a pokial si chodila na gympel tak myslím, že tu budeš spokojná.. a čo sa týka kolektívov v A a B sú pohoďáci, v Cčke by som byť nechcela, ako aj tam sú niektorí normálni, jedno dievča je tam taká sprostučká štetka a kamarát odtial by zbytok chalanov najradšej vyvraždil, proste v tej triede je blázninec.. good luck.. inak druhý ročník bol v pohode ale hovadiny, čo sa budete učiť na UKL a pod. vám nezávidím
do zámkov som chodila prvý rok..hovorí sa že je to jeden z najlepších gymplov v nr kraji a preto píšem či je ťažší pretože hovoria mi že golianko je pohoďácky gympel a párovce sú pre šprtov..mala som čisté jednotky na konci roka síce vybavené protekčne z 2 predmetov...ale nemyslím si,že by som da nedokázala naučiť niečo čo je na inom gympli..neviem keď teda máš taký prehlad aj o kolektívoch v ktorej triede majú jazyk španielčinu? pretože tú som mala doteraz ako druhý jazyk a chcem v tom aj pokračovať...a díky za odpovede
Podla mňa úplna pohodička, dá sa to zvládnuť na dvojky a sem tam nejakú trojku takmer bez učenia. Čo sa týka učitelov si myslím, že sú v pohode (aspoň väčšina). A zdá sa mi že 1.A má španinu. A inak všetko to, čo napísala rheja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Gympel v pohode ako každý iný, po tom ako nám tam všetko komplet prerobili sa tomu zdvihla úroveň, inak tam všetko má svoj systém... k @2 myslím, že nikto nemá dojem, že by sme mali učiteľov AJ neschopných, prvýkrát to počujem... alebo inak zatial sa na nich nikto nesťažoval, práveže naopak
učitelia, je ich tam také kvantum, že ti to písať nebudem, síce mám dosť velký prehlad koho majú naši budúci druháci a nechápem, ako sa môžeš opýtať, či je ten gympel ťažší ako iné.. gymple musia mať osnovy rovnaké, tak náročnosť nerieš a pokial si chodila na gympel tak myslím, že tu budeš spokojná.. a čo sa týka kolektívov v A a B sú pohoďáci, v Cčke by som byť nechcela, ako aj tam sú niektorí normálni, jedno dievča je tam taká sprostučká štetka a kamarát odtial by zbytok chalanov najradšej vyvraždil, proste v tej triede je blázninec.. good luck.. inak druhý ročník bol v pohode ale hovadiny, čo sa budete učiť na UKL a pod. vám nezávidím
Podla mňa úplna pohodička, dá sa to zvládnuť na dvojky a sem tam nejakú trojku takmer bez učenia. Čo sa týka učitelov si myslím, že sú v pohode (aspoň väčšina). A zdá sa mi že 1.A má španinu. A inak všetko to, čo napísala rheja.
odporúčam..