Ahojte, chcem sa spýtať či podľa vás mám šancu dostať sa na gymnázium aj keď som napísala zle monitor matika 45% a slovina 76%. Na vysvedčení som mala samé jednotky aj v osmom ročníku aj v deviatom. Čo myslíte?
väčšina gymplov uz nema taku uroven aku by mala mať. Nehovorim že monitor je uplne pravy odraz vedomosti žiakov, ale ked niekto napiše matiku na menej než 50% tak som mierne zneistená, kde došlo k chybe. Ale zas berme to tak, že na gympel chodia aj buduci doktori, pravnici, jednoducho ludia, ktori matiku nepotrebuju.
Jednoducho povedane, ano maš šancu.
ja som mala matiku tak isto, sj nad 90..ale matika strašne...a na zš som tiež mala jednotky a 1 či 2 dvojky...zato primky som napísala úplne super a vzali ma. Neboj ak napíšeš primky, vezmú ťa.
nestresuj, neviem aké ťažké sú prijímacie skúšky, lebo nás brali bez nich, ale aj keď sa ti nepodarí dostať sa hneď, stále môžeš dať odvolanie.. gymnáziam stále ide o žiakov, aby ich mali dosť, preto sa až tak stresovať nemusíš, niekam ťa vezmú.
Všetci hovoria ako úroveň gymnázii upadá.. ale nie je to len o tom sa tam dostať, pretože to sa dostaneš.. ale je to aj o tvojom prístupe keď tam budeš, či sa budeš snažiť, alebo sa len prevezieš pár rokov a stále budeš počúvať, že "gymnázia už nie sú to, čo bývali.." preto ak ťa nebaví ani trochu učiť sa, tak choď radšej na nejakú odbornú školu. Po ukončení tej aspoň budeš môcť konečne prestať nadávať na školu a ísť pracovať. Ale veď to čo píšem aj tak postupne zistíš sama Veľa šťastia
@hoperpohroma
mne nerobí problém sa naučiť hociake učivo z matiky preto tie jednotky, ale som dosť stresovala a urobila zbytočné chyby a na logické príklady ja niesom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
len sa divim, co tam chces s takou matikou robit. ked v 9. rocniku nedas matiku ani na polku, tak akoze
Jednoducho povedane, ano maš šancu.
Všetci hovoria ako úroveň gymnázii upadá.. ale nie je to len o tom sa tam dostať, pretože to sa dostaneš.. ale je to aj o tvojom prístupe keď tam budeš, či sa budeš snažiť, alebo sa len prevezieš pár rokov a stále budeš počúvať, že "gymnázia už nie sú to, čo bývali.." preto ak ťa nebaví ani trochu učiť sa, tak choď radšej na nejakú odbornú školu. Po ukončení tej aspoň budeš môcť konečne prestať nadávať na školu a ísť pracovať. Ale veď to čo píšem aj tak postupne zistíš sama Veľa šťastia
mne nerobí problém sa naučiť hociake učivo z matiky preto tie jednotky, ale som dosť stresovala a urobila zbytočné chyby a na logické príklady ja niesom
a teraz maturujem na gympli
a slovinu si nepamätáš?
bo totych 40% je barz malo aj na mna