čaute máte niekto s tým gymplom skúsenosti alebo chodíte tam ? alebo poznáte lepší gympel v BA , ale nie taký náročný ako GAMCA alebo Juraja Hronca? díky.. napíšte
Na Sáru by som nešla ani keby mi za to platili. Úroveň to nie je bohvieaká a tí ľudia čo tam chodia tak to je až na pár výnimiek na zaplakanie. /a teda šanca super kolektívu je tam mizivá. Vzhľadom na to, že ti nejde o kvalitu školy očividne/
@khatru Nahodou Gamca vobec nieje neaka narocna .
Ja sa vobec neucim a pritom to tam kludne na 3ky 4ky davam a to niesom ziadny genius . A ani jeden z nasej triedy neprepadol. Ucitelia su tam chapavi a dobrí naozaj na urovni .
Inak aj Ladislava saru je dobry avsak myslim že Gamca je lepsia viac sa tam naucis a podla mna je asi tak rovnako narocna ako Sára.
@khatru Vies co poviem ti na Gamcu zoberu už skoro každeho
totiž Gamca ma financne problemy a každý prijatí žiak je teda pre nu ziskom .
Pocul som od kamosa co tam chodí že dokonca aj z obchodnej akademii tam prijali jedneho, takže kludne mas sancu aby ta prijali .
@stalingrad1000 no ja som zase počul že je to ťažká škola , a že tam nepríjmu len tak každého , a myslím že jeden moj spolužiak sa tam hlásil mal samé jednotky a nezobrali ho ,ale možno len preto že mali plno.. no budem sa snažiť si zlepšiť známky a podám tam žiadosť : - ) diky
@khatru
Casy sa menia , v minulosti na Gamcu naozaj nezobrali len tak hocikoho ale v sucastnosti sa tam vobec neni take tazke dostat sa ako som ti vravel na Gamcu sa dostali aj ziaci z obchodnych akedemii alebo aj zo sukromnych gymnazii a ostatnych gymnazii .Ako som už vravel Gamca je momentalne v situacii že každý jeden ziak bude pre nu dobrí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja sa vobec neucim a pritom to tam kludne na 3ky 4ky davam a to niesom ziadny genius . A ani jeden z nasej triedy neprepadol. Ucitelia su tam chapavi a dobrí naozaj na urovni .
Inak aj Ladislava saru je dobry avsak myslim že Gamca je lepsia viac sa tam naucis a podla mna je asi tak rovnako narocna ako Sára.
totiž Gamca ma financne problemy a každý prijatí žiak je teda pre nu ziskom .
Pocul som od kamosa co tam chodí že dokonca aj z obchodnej akademii tam prijali jedneho, takže kludne mas sancu aby ta prijali .
Casy sa menia , v minulosti na Gamcu naozaj nezobrali len tak hocikoho ale v sucastnosti sa tam vobec neni take tazke dostat sa ako som ti vravel na Gamcu sa dostali aj ziaci z obchodnych akedemii alebo aj zo sukromnych gymnazii a ostatnych gymnazii .Ako som už vravel Gamca je momentalne v situacii že každý jeden ziak bude pre nu dobrí