ahojte , chcem sa spytať či niekto nevie o nejakom gymnaziu so zameraním na cudzie jazyky ( nie bilingválnom) . viem iba o jednom v bratislave ale do BA sa my isť nechce dikyy
? anglicky, spanielsky, francuzsky, nemecky? a chces 5rocne,4rocne alebo 8 rocne studium? vies, povedat, ze chcem ist na gympel so zameranim na cudzie jazyky je strasne siroky pojem..a hvalne v akom meste to chces...?
ja chodim na spanielske v ba, mam kamosov na nemeckom, francuzskom aj anglickom a vsetci si to pochvaluju, daj viac informacii a mozno ti poradime!
to naše v pk ako mame to v nazve, ze gympel so zameranim na cudzie jazyky..ale ani by som nepovedala...ucis sa normalne dva jazyky..a su tam ucitelky ktore su lepsie a horsie...
využi hromadu voľného času, ktorým budeš ako gymnazista disponovať a uč sa jazyky individuálne. sama na sebe pracuj. internet máš, teda máš aj možnosti, stránok takto zameraných je veľa. naprílad česká » www.helpforenglish.cz/... . prihlás sa do jazykovej školy, ktorú je možné ukončiť štátnou skúškou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
? anglicky, spanielsky, francuzsky, nemecky? a chces 5rocne,4rocne alebo 8 rocne studium? vies, povedat, ze chcem ist na gympel so zameranim na cudzie jazyky je strasne siroky pojem..a hvalne v akom meste to chces...?
ja chodim na spanielske v ba, mam kamosov na nemeckom, francuzskom aj anglickom a vsetci si to pochvaluju, daj viac informacii a mozno ti poradime!