Neviem sa rozhodnúť či mám ísť na bilingválny anglický gympel alebo obyčajný. Myslím, že obyčajný gympel by ma nebavil ale zase nechcem ísť na intrák.. čo si celkovo myslíte o bilingválnych gymploch?
intrák ťa zmení, rátaj s tým ja som na normálnom gympli, ale školu máme spoločnú s bilingválnym nemeckým aj anglickým (zložité) a nevidím v tom až taký veľký rozdiel.. budeš ten daný jazyk ovládať odpredu dozadu, no ak sa mu neplánuješ venovať na výške alebo nejak špeciálne, tak neviem či sa oplatí..
@nenay nevravím to na príklade seba, ale poznám pár ľudí, ktorí sa tým, že začali bývať na intráku dosť zmenili k horšiemu spolužiak chodí do školy tak, že kedy sa mu chce a nedávno zistil, že má asi dosť veľký problém, ktorý nechcem konkretizovať poznala som ho aj predtým a je to dosť rozdiel.. nevyhlasujem, že teraz všetci čo bývajú na intráku sú teraz horší, zlí, zmenení, ale väčšinou..
@aprilynne no sak toto aj mne mamka hovorila ako argument, preco ma nechce pustit na stredoskolsky intrak. A takto s odstupom casu nemyslim, ze by ma to nejak k horsiemu zmenilo Ale ja chapem ako to myslis, ono ked sa tam zapleties s dakou nie uplne fajnou partiou, tak je asi lahsie robit neplechu, ked nad tebou rodicia nevedia mat dozor. Ale ak tam ides kvoli skole a kamaratis sa stale s takymi ludmi, ako si sa kamaratil aj predtym, tak ta to zmeni skor smerom k samostatnosti
Ja som teraz na bilingválnom, a nemenila by som. Síce nie som na intráku, takže by si to mal iné, ale je to super. Mňa jazyky strašne bavia, ale aj keď som začala len tento rok, moja angličtina je omnoho lepšia, to sa nedá porovnať. Je to síce dosť ťažké, a známky nemám bohvieaké, ale ak by ťa to bavilo, určite choď na bilingválny
Bola som tam, videla som, ako to tam chodí a odišla som.
Ale teraz vážne. Na bilingválne som chodila vlastne prvý ročník a teraz na začiatku roka som prestúpila a som vlastne znova prváčka, pretože na bilingválnom sme nemali v 1. ročníku predmety ako biola, chémia apod., čiže je to vlastne dosť na nič. A na bilingválne sa ti ísť oplatí, AK je to dobré bilingválne gymnázium. Moje bolo na nič a veľmi ľutujem, že som takto stratila jeden rok. Takže si to poriadne premysli. Kde na bilingválne vlastne chceš ísť?
bilngválny je v pohode, prvý ročník tam je nejaká intenzívna príprava a ďalšie ročníky sa učíš všetky predmety v angličtine... je to dobré, naučíš sa plynule rozprávať daným jazykom, čo sa ti zíde v dnešnej dobe a intrák, to dáš, neboj sa... ja chodím na obyčajný gympel a je to kus menej, jak som očakávala...
@1romi7 Tak teda ak sa tam potom od 2. ročníka budeš učiť väčšinu predmetov po anglicky a počuješ o tej škole len dobré veci, tak ak ťa angličtina baví, určite tam choď! Na našej škole sa od 2. ročníka učili v AJ len dva predmety: Umenie a kultúra & Geografia, čiže to fakt stálo za nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Dúfaj, že intrák budeš mať k svetu. Ked si ja spomeniem na svoj intrák, až grcne mi je . Ďakujem ti bože za tento, fakt ĎAKUJEM!
Ale teraz vážne. Na bilingválne som chodila vlastne prvý ročník a teraz na začiatku roka som prestúpila a som vlastne znova prváčka, pretože na bilingválnom sme nemali v 1. ročníku predmety ako biola, chémia apod., čiže je to vlastne dosť na nič. A na bilingválne sa ti ísť oplatí, AK je to dobré bilingválne gymnázium. Moje bolo na nič a veľmi ľutujem, že som takto stratila jeden rok. Takže si to poriadne premysli. Kde na bilingválne vlastne chceš ísť?