Ahoj, myslíte, že ma prijmú na gympel (ktorý má dosť prísne podmienky), keď mám priemer 1,04 (jedna dvojka) a Monitor (taký skúšobný) väčšinou napíšem na 70-95%? sú tam aj prijímačky, ale ževraj to je moc ťažké
zelinka ak si sa chcela pochvalit tak fajn pochvalila si sa....a gymnazia na slovensku nenormlane upadaju...na gymnazia sa hlasi velmi malo studentov a kvoli normativnemu skolstvu tam beru hocikoho...pretoze cim viac ziakov tym viac penazi..
Určite ťa vezmú . Asi jedniný gympel kde by ťa možno reálne nevzali je naše bilingválne Aj to len v tom prípade ak by si nespravila talentovú skúšku (SJ+MAT+VŠP) Takže byť tebou sa určite nebojím
Ale ako moja dajak sa zamysli nad sebou ... Mať také výsledky, sa šťastím do kocky poskladám . Nestresuj, to dáš . Poznám trojkárov, čo sa dostali aj na to GBAS čo tu spomínam, kde sa ti ročne hlási okolo 400 žiakov ... Tak kľud, uvoľni sa, ukľudni sa, to dáš A keby náhodou nie, svet sa nezrúti . Neviem či veríš v osud, Boha, náhodu, ale mne mamka vždy hovorí- Boh má s tebou lepšie plány! A keď pár ľudí zomrelo na mieste kde som sa kvôli počasiu nemohla dostaviť, začala som jej veriť
@corwinuss ale určite by ju zobrali...keď vidím niektorých treiakov, druhákov..tak sa mi rozum zastavuje že ako je to možné že tam sú..
celkovo sa na GBASe poľavilo pri požiadavkach na prímačky..nás bolo okolo 600, brali 72..teraz už berú po 94 z dákych 300 a ešte aj ti testy majú ľahšie čo som videla..
@michalka1 čo už úroveň klesla a klesá..... A to , že sa ti rozum nad niektorými pozastavuje to nemusí znamenať , že nie sú nadaný študenti..... Tretiak to je ešte náhodou v pohode ročník... A druhák neviem....
@corwinuss to teda, že to nie je v pohode ročník...nezažil si ľudí čo tu boli keď sme ešte my boli prváci..to bol v pohode ročník, nám ešte vtedy urobili dobré imatrikulácie a snažili sa z nás spraviť taký ročník aké boli tie dovtedy..ale už ani to sa nepodarilo tak úplne..ale keď pozrem už na tretiak či nižšie..tak fuuu..s GBASom na ktorý som prišla to už nemá nič spoločné
@michalka1 Podla mňa v tretiaku sú ešte dosť šikovný študenti..... Aj známky má tretiak v celku fajn. Nieže by som chcel nejak vychvaľovať tretiak ale myslím si , že keď tretiacka trieda má druhý najlepší priemer na škole tak to za niečo hovorí..... Okej berem tvoj názor ty to určite inak vnímaš..... Možno emocionálnou vyspelosťou je tretiak na tom zle ale na druhej strane sa pozri na výsledky ale to je jedno
ja si myslím že prieme 1,04 je perfektný, veď niekto nemá ani taký, aj hlupších napbrali Pozri, ak tam chceš ísť, tak minimálne na odvodlanie ťa vezmu všade a ak tam chceš ísť, tak tie prijimačky spravíš Neboj sa testov, celý život to iné nebude Ak tam chceš ísť, tak tam choď, ala ako je ťažké dostať sa tam je aj ťažké študovať tam Mysli na to, keď si budeš vyberať školu.. Ale Podľa mňa ža vezmú, ja som napisala 85-85 a pohode A to sme 5. najťažšie gymko v kraji Neboj sa výziev, tie ťa motivujú podať čo najlepší výkon Držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
- ako vidím si sprostá,tak tam nechoď
na druhej strane, boli bohati
Ale ako moja dajak sa zamysli nad sebou ... Mať také výsledky, sa šťastím do kocky poskladám . Nestresuj, to dáš . Poznám trojkárov, čo sa dostali aj na to GBAS čo tu spomínam, kde sa ti ročne hlási okolo 400 žiakov ... Tak kľud, uvoľni sa, ukľudni sa, to dáš A keby náhodou nie, svet sa nezrúti . Neviem či veríš v osud, Boha, náhodu, ale mne mamka vždy hovorí- Boh má s tebou lepšie plány! A keď pár ľudí zomrelo na mieste kde som sa kvôli počasiu nemohla dostaviť, začala som jej veriť
celkovo sa na GBASe poľavilo pri požiadavkach na prímačky..nás bolo okolo 600, brali 72..teraz už berú po 94 z dákych 300 a ešte aj ti testy majú ľahšie čo som videla..
a ten priemer neznamená nič..pretože každá trieda či ročník má niekoho kto ťahá priemer hore s takisto niekoho kto ho ťahá dole