ludja prosím...má njekto ten film?...uš som sa ho pokúšala 99999999999999999999999999x stjahnuť ale ništ stále...wedel by mi to njeqto poslať?...abo aspoň link gde si to možem stjahnuť?...dakuyem
Nemam ten film, ale som ho videla asi jeden a pol krat a je to pecka film, hoci poznam aj lepsie Akoze neviem, asi v nom nejde velmi o dej, lebo dokopy sa tam nic neudeje... no ale pozerat sa to da... a ked mate dobru partiu, tak je to uplne super :o)
No nevim , dost blbe tresnut ze je to len pre hip- hoperov ked si to este nevidela No tak az na to ze je to prakticky bez deja , je to celkom pozeratelne . Ale tak myslim ze sa od toho cakalo viac .....
podla mna je to celkom v pohode film....dej je naozaj o nicom ale da sa to pozerat...niektori ludia asi od toho ocakavali viac a preto z toho nie su nadseny ale ten film fakt nema dej...je to proste film o nicom, ale dobry
si to stihani cez ares brat to tak stiahol oreli sme si to a vymazal ale je to fest supa skvely film a najlepsie ked zapotia ja nejsem drzej, ja jsem jen uprimnej
Na začiatku sa ešte ten film pozerať ale ku koncu už nejak stráca dej a začína byť nepriehľadný a bez deja - možno sa im už ku koncu minuly peniaze z rozpočtu Ale videl som aj horšie.. ale na to že je to český film tak to chválim.
a v pohode filmik........trosku som sa tam nasla .......a dost krute je natom to ze je tam ukazany aj pohlad rodicof ako to vnimaju ze ich decko vyhuluje pisky a teguje po bytovkach..........lubilo sa mi to
Aj podľa mňa to bola blbosť. Proste čecháčci sa snažili urobiť cool film pre mladých v štýle Amerických "teenage movies" a pôsobí to fakt trápne a úboho...
pravdivy film o prazskych znudenych deckach, v podstate realita na kazdej strednej skole, nuda,drogy,nuda,mame vseko v pazi,nuda...ako pohlad do zrkadla
Pocuj Trubka...som asi 50 v poradi, ktory ti napise: uz jeb na to, radsej nic nepis...ci si ty uz uplna jeblina??? viem, ze je to problem tam v malicku, ale pohni troska rozumom...prosiiim aspon troska....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a kto hlada, najde: » www.mininova.org/tor/1158881...
aaa je o ničom...ako daktoré pasáže pohode haluz,grafity super ae inak herecké výkony atd o ničom...
ale uži si ho a sprav si názor...
mne sa gympl lubil
To su tak povediac "NAROCNY POZOROVATELIA", bol som na tom v kine, seci sa bavili a po skonceni nikto nemal po ceste von blbe hlasky takze tak.
Mam to aj doma