Ahojte , poradíte mi dajaký naozaj dobrý gympel v bratislavskom/ pezinskom okrese ? akože tu niekde ..strednu skolu
okrem gympla v pezinku a v senci..
ktoré odporúčate ? prosím...
niake kde je dobry kolektiv a učitelia...
na obidvoch uzasni ucitelia, z oboch vychadzaju vysoko nadpriemerni ludia ( kto by to cakal, ze zo skoly pre mimoriadne nadane deti, ze? ). + z oboch mas potom v prvaku na vysokej uplne leharo.
moji spoluziaci, co su odtial, sa skoro nic nove nenaucili a ja zomieram uz od zaciatku zimneho semestra
@sandrushiceq ale ževraj je velmi ťažká a že je minimálna šanca že ma tam príjmu... :/ ja by som sa poriadne začal učiť...ale nwm ci pomoze treba veriť no..
@richard2012 matematické triedy boli dosť ťažké, ale zas žeby to bolo neviem ake strašne ťažké u nás vo všeobecnej triede, tak to nemám pocit, ale zas to je dosť individuálne, niekomu môže byť ťažké niekomu nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
na obidvoch uzasni ucitelia, z oboch vychadzaju vysoko nadpriemerni ludia ( kto by to cakal, ze zo skoly pre mimoriadne nadane deti, ze? ). + z oboch mas potom v prvaku na vysokej uplne leharo.
moji spoluziaci, co su odtial, sa skoro nic nove nenaucili a ja zomieram uz od zaciatku zimneho semestra