je tu niekto kto cita alebo cital jeho knihy??? kde ste ich kupili ktore vydania, prosim napiste....Prichadza z Temnot(poviedky Prichádza z temnot, Volanie Cthulhu, Potkany a Farba z kozmu(to bola uzasna, strasidelna) a Dunwicsku hruzu uz mam, nasiel som
neviem kde to zohnat, mne priniesli celu jeho kolekciu z Anglicka ale musim pochvalit tvoj vyber, je to neskutocne super! Gratulujem k vyberanemu vkusu
@dakkon Za takéto okultistické veci ťa očipovaní jašteri vezmú do pekla!
Od Lovecrafta som čo-to čítala, ale popravde to bolo už tak dávno, že si z toho pamätám akurát útržky z Prípadu Charlesa Dextera Warda (a viem že v tej knihe bolo niekoľko ďalších poviedok), ale mala som to tiež z knižnice...
teraz som sa dozvedel ze Necronomicon napisal lovecraft a meno šialeneho araba je taktiež nim vymyslene.na necronomicon odkazoval aj v inych poviedkach ale je to len cast jeho systemu,ktory neskor rozvinul.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.luciferius.org/luciferius/inde...
a:necronomicon je od Lowecrafta?(inac diki za link,konecne som si to stiahol)
Od Lovecrafta som čo-to čítala, ale popravde to bolo už tak dávno, že si z toho pamätám akurát útržky z Prípadu Charlesa Dextera Warda (a viem že v tej knihe bolo niekoľko ďalších poviedok), ale mala som to tiež z knižnice...
teraz som sa dozvedel ze Necronomicon napisal lovecraft a meno šialeneho araba je taktiež nim vymyslene.na necronomicon odkazoval aj v inych poviedkach ale je to len cast jeho systemu,ktory neskor rozvinul.
» myko.tvujweb.cz/hpl/...