Ako sa mam branit prosim vas? Dnes mi blokli PC bol to virus (trojan) Zneuzilo to loga policie a strasilo o nelegalnej aktivite ziadalo to pomne 100€ cez PaySafeCard a ja D***nt som to kupil. tak mam 3 otazky.
Njn stava sa ale vratit love musia nie? Ja neminul ani euro z toho. Tiez je to produkt a na kazdy ma platit reklamacia. Skusal som im volat ale cislo im dnes nefungovalo ich chyba alebo sa milim?
"2.Zamenia mi PaySafeCard s5 na realne peniaze a kolko to asi trva."
neviem, nepoznám, ako tak pozerám tak by som povedal že skôr nie, ale bližšie som to neskúmal. zisti si » www.paysafecard.com/...
"3.PaySafeCard sa da pouzit aj na nieco ine ako premium sluzby v hre kredit na skype atd?"
pozri bod dva.
"Njn stava sa ale vratit love musia nie? Ja neminul ani euro z toho"
nemusia, previedol si tam 100€ ktoré si následne dobrovoľne a z vlastnej vôle poslal tretej osobe, transakcia je podľa mňa po všetkých stránkach korektná. Chyba bola na tvojej strane, to nie je ich problém.
Lol aj mame sa to dnes zjavilo na noťasi, ale nieje taká dementná aby to zaplatila a radšej prišla zamnou Teraz že ako sa toho zbaviť, challenge accepted
Kokoti čo tvoria takéto veci už nevedia čo by vymysleli. Ale však majú recht, zarábajú na tom že dementný slovák sa bojí
@syrus954 sak uz si pisal, Skype... vies volat aj normalne do siete... inac nebolo ti to ani trosku podozrive? ze ti blokli PC? sak ked uz nic ine, tak naformatovat disk a ides... urcite by som im neposlal ani 10centov keby pytali...
nemusite ani pisat. Nikto tu neporadi len sa posmieva (co mi nevadi) isto zaplatil niekto a nie len ja. vam sa to nestalo tak ste strasne mudri ked to bolo v tv. a presne neviete co bolo vo veci preco som to zaplatil. Keby mam cisty pc tak asi ne ze? Ono keby to neni podvod stratil o mnoho viac. Odchadzam z poradne kde radia 12 rocne deti.
tommyhot- Si mudra ze? Vies ono tam bolo napisane ja som trojan idem ti bloknut pc lebo sa zide 100€ Ja som na pc skoro 10 rokov a prvy virus. Vies ked si precitas clanky otom tak zistis ze ani antivirak to neodhali nie kazdy ma doma Pc nadanu mamu.
Proste som sa poučil a dopadlo to nakoniec dobre. Dobil som si kredit na skype, zakupil hru CS:GO a zvysok mi vyplatia na ucet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
neviem ti v tomto poradiť, už si naletel a asi nič s tým... ale viem, že o tomto bolo dosť článkov, dokonca to tuším bolo aj v telke, že to je podvod.
"1.Ako sa branit aby sa mi to nestalo"
premýšľaním predtým než konáš.
"2.Zamenia mi PaySafeCard s5 na realne peniaze a kolko to asi trva."
neviem, nepoznám, ako tak pozerám tak by som povedal že skôr nie, ale bližšie som to neskúmal. zisti si » www.paysafecard.com/...
"3.PaySafeCard sa da pouzit aj na nieco ine ako premium sluzby v hre kredit na skype atd?"
pozri bod dva.
"Njn stava sa ale vratit love musia nie? Ja neminul ani euro z toho"
nemusia, previedol si tam 100€ ktoré si následne dobrovoľne a z vlastnej vôle poslal tretej osobe, transakcia je podľa mňa po všetkých stránkach korektná. Chyba bola na tvojej strane, to nie je ich problém.
Kokoti čo tvoria takéto veci už nevedia čo by vymysleli. Ale však majú recht, zarábajú na tom že dementný slovák sa bojí
Tak aspon poradte program na volanie z pc na mobil kupim si kredit aspon.
pappkin-rada do buducna (aj ked pekny zart z ipod
miro7007-rada
tommyhot- Si mudra ze? Vies ono tam bolo napisane ja som trojan idem ti bloknut pc lebo sa zide 100€ Ja som na pc skoro 10 rokov a prvy virus. Vies ked si precitas clanky otom tak zistis ze ani antivirak to neodhali nie kazdy ma doma Pc nadanu mamu.
Proste som sa poučil a dopadlo to nakoniec dobre. Dobil som si kredit na skype, zakupil hru CS:GO a zvysok mi vyplatia na ucet.