Tak teraz zakladám delikátnu diskusiu o hackovaniu. Zaujíma ma, ako dobre vám to ide v oblasti hackovania. Že či len také dačo velmi malé, mail, facebook alebo ste profíci a vrhnete sa na niečo väčšie alebo už totálne hardcore FBI, CIA, Department
Je statisticky dokazane, ze priemerne kazdy druhy slovak háčkuje aspon raz do tyzdna FBI, CIA a DoD, okrem inych stranok tajnych sluzieb. Co sa tyka "velmi malych" cielov, 98,3% ziakov medzi 10 a 12 rokom odpovedalo, ze aspon raz v zivote uz háčklo facebook.
ja som sa napojil raz na cudzú wifi siet super rýchly internet bol ale potom to zistili tak zmenili heslo a mne sa už nechce zase celý den to robit ani sa už nepametám ako sa mi to podarilo dačo na youtube som našiel jak sa to robí a tak som to zrobil ja
schválne, skús nabúrať banku - majú lepšie zabezpečenie než tajné služby a k tomu po tebe pôjdu rýchlejšie než justícia danej krajiny - dnes to povazujem za temer vyhynuly job
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a nemam skusenosti z hackovanim vobec