Ako kedy. Ale teraz už sme v takom štádiu, že: oni majú argumenty, ja mám argumenty, silou si pravdu vymôcť nemôžeme a tak väčšinou končíme "súhlasom s nesúhlasom".
mojim odchodom, zriedkavo fyzickým útokom na mňa.. naposledy som utŕžila ranu na holý chrbát že 5 minút potom som tam mala ružový napuchnutý obrys ruky
@hoperpohroma presne, úplne jak s mojím.. našťastie s ním nemusím bývať.. a je taký aj na moju mamu, myslí si, že má pravdu vo všetkom a hneď vybuchne a rozkričí sa
Moja mama taka,bohuzial,nie je. Ta mi vycita este nieco, co som spravila, ked som mala sest rokov. Bodaj by taka bola. Ale moj otec je taky, ze za pat minut zabudne na hadku.
To boli časy, keď mi otec vyčítal, že mám matku radšej ako jeho. Našťastie ten človek už so mnou nežije. Hádka sa končí tým že rodič nemá čas sa hádať. Keď sa nechcem hádat ja ale rodič áno, ja môžem stokrát odísť ale rodič príde toľkokrát pokiaľ nepočuje to čo chce počuť. U nás neexistuje súkromie alebo rešpekt. Naša rodina by mala vymrieť. Zvyčajne sa hádky končili tým že som otca objala, ľahla si na neho, pobozkala mu prsty na rukách alebo na nohách ako prejav lásky a tak som konečne mohla robiť niečo svoje. Ak som hrala urazenú, prišiel za mnou a plakal, že ho nikto nemá rád a že jeho syn ho má radšej... Matka má podobný štýl ale ona vyzǎduje len slovný rěspekt a dá sa oklmať. Jej stačí povedať, že sa nehnevám. A ešte mimikou to zahrať. Keď mám úprimnú chvíľku tak hádka nekončí. Vyžaduje sa, aby rodič ukončil hádku tým, že láskavo mi dovolí byť na neho dobrá. Keď odídem do svojej izby a zavriem sa tam, matka toľkokrát otvorí pokiaľ aspoň nefejkujem úsmev. Hlupaňa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
proste co otec povie to bude a hotovo.. neda sa s nim rozpravat ako s normalnym clovekom
a nasratá odchádzam ... čakám... čakám ... a už mama ,,dobre môžeš "
ale aj mojim alebo rodicovym odchodom.
Moja mama taka,bohuzial,nie je. Ta mi vycita este nieco, co som spravila, ked som mala sest rokov. Bodaj by taka bola. Ale moj otec je taky, ze za pat minut zabudne na hadku.
povedal mi, že som bezcitná, tak ja neviem kto z nás je bezcitný