depends...záleží na ľuďoch, frekvencii a vážnosti hádok...ja osobne sa hádam strašne rada, ale ak to nie som ja, kto vyhráva...duuh, mám nepeknú cholerickú povahu
také menšie,a tak trocha,ale podla mňa len v tých vzťahoch ktoré trvaju dlhšie(už v čase hádky),lebo ak sa niekto poháda po týždni či po mesiaci čo sa poznaju,tak to asi vzťah neposilní
NIE! teda ak sú to hádky o niečom... že sa nimi aj niečo vyrieši. ak sa hádajú dvaja za každú kravinu,, tak vzťah nestojí za nič. .. len za tie hádky. ..
ludia vravia ze hadka patri do normalneho zivota ale mne sa to zda divne mozno preto ze som to neabsolvoval ale jednoznacne podla mna hadka neupevnuje vztah no ak by som sa mal dalej vijadrovat tak uvidim az po svadbe ako to z hadkou je alebo az budem mat dlhodobu znamost....
podľa toho aký je ten vzťah ale aj podľa toho aká je tá hádka.. :/ sú veci, ktoré sa odpustiť naozaj nedajú.. ale sú aj také na ktoré sa zabúda ľahko a potom je všetko tak ako pred tým
zaleži na človeku.. ak sa hadka vyrieši, pretrpí alebo nejakým spôsobom pominie, tak upevní vzťah.. ale ak ide o hádku, ktorú niekto nechce ukončiť, a vkuse začína, tak to nie je nič prijemne...
no ja neviem, my s priatelom nemame ziadne vaznejsie problemy tak sa furt hadame kvoli nejakej hovadine ako jeho prilezitostne fajcenie alebo to že on chce velmi mastne hranolky zatial co ja take menej mastne a pod...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ja s tým zo svojho hľadiska určite nesúhlasím, ale ak to niekomu vzťah upevní, nech po sebe kľudne aj taniere hádžu ...
su to kompromisy ktore prichadzaju po nich )