Rozhodol som sa pokračovať v zisťovaní Vašich stravovacích návykov. Halušky alebo rezance s kapustou (sladkou, nie kyslou) a tvarohom jete na sladko s cukrom, alebo na slano so slaninkou? Prípadne ináč?
halušky s tvarohom, o tom som ešte nepočula
každopádne, rezance s tvarohom jem aj sladké aj slané, s kapustou veľmi málokedy sme ich mali v škole, boli sladké, inak ich nerobíme.
halušky jedávam vždy len slané a to aj s kapustou (ale tá je kyslá, nie sladká, tak neviem teraz no)
@blanc pirohy s tvarohom na sladko sa predsa bežne robia aj na SK
halusky zásadne na slano, s kapustou poriadne okorenenou a viac menej skaramalizovanou (skoro až pripálenou) a samozrejme s opečenou prerastenou slaninkou...
rezance s tvarohom zasadne na sladko, ale nemusím... jedom som mozno 5x v zivote...
@anitchka ja naprikald bezne, ked neviem co na obed, a mame tvaroh doma si spravim cestoviny, alebo dam halusky, dam tam tvaroh (tvrdy), jogurt, kus vanilkoveho cukru, posypem grankom a fajny obed
Cooo, uz som parkrat videla na jedalnom listku, ze (cestoviny) s kapustou a cukrom a furt som si myslela, ze to je moj vypadok v zornom poli, to fakt jete??? Preco?????
noo ja nemam rada sladke cestoviny. ale teraz neviem, ci sladka kapusta je ta fialova, lebo toto neni jedle podla mna. a slaninu jem iba v podobe skvarkov na bryndzovych haluskach
@lenuska175 tak ale mak je klasika, lekvar som do toho este nedaval, ale pocas zimy ked este mame lekvar si bezne robim cestoviny s lekvarom, to je moc fajne
no ak s tvaroho nieco, tak bud halusky na slano (ale to jedavam len u nas v jedalni nastastie a trosku mi to pripomina halusky s bryndzou) alebo rezance s tvarohom na sladko ale to malokedy ked som bol mensi tak castejsie.. ale tiez museli byt male kusky tvarohu.. a s kapustou halusky (ale tie jem tiez len v jedalni nastastie)
@igorv Odpoveď je náhodou fajn lebo halušky jem jedine také A normálne som dostal chuť na brindzové asi skočím za 2 hoďky do Slovak pubu alebo na Biofarmu v Stupave
@narazuvzdornaa ako som pisal v @7. . najskor sa urobi karamel, potom na nom kapusta (cerstva, nie kysla), potom sa normalne osoli a prida sa mrte cierneho korenia a kapusta sa dorobi resp. je hotova, ked uz je mierne prismahnuta pridas halusky, slaninku a bozska elemazia
@anitchka uvaris halusky (cestoviny) alebo knedlik scedis, rozpustis maslo, pridas cestoviny, nech sa trosku omastia, a pridas vajco dva tri, kolko mas chut. nechas spravit ako prazenicu, do takeho stavu a potom jes
halušky len s kyslou kapustou a slaninkou, na sladko som ešte nejedla. Rezance na sladko s tvarohom alebo aj šúlance s tvarohom alebo opraženou strúhankou
s kapustou na slano, bez slaniny, s tvarohom na sladko, ale po precitani @31 si nie som ista teda, ja neviem jak to robime
no ale najlepsie su aj tak s makom
a nemam rada halusky, len rezance
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
zas mas tu matucu fotku
Neviem si to nejak predstavit na sladko
každopádne, rezance s tvarohom jem aj sladké aj slané, s kapustou veľmi málokedy sme ich mali v škole, boli sladké, inak ich nerobíme.
halušky jedávam vždy len slané a to aj s kapustou (ale tá je kyslá, nie sladká, tak neviem teraz no)
halusky zásadne na slano, s kapustou poriadne okorenenou a viac menej skaramalizovanou (skoro až pripálenou) a samozrejme s opečenou prerastenou slaninkou...
rezance s tvarohom zasadne na sladko, ale nemusím... jedom som mozno 5x v zivote...
halušky s kapustou sú síce podľa mňa disgrace halušiek, ale určite sa nemajú jesť na sladko bľuvno mi je pri pomyslení. slanina, omastiť a tak.
a cestoviny s tvarohom som síce jedla s cukrom a nebolo mi zle, ale nikdy už! poriadne to posliť treba.
Ako s vajcom? V akom stave tam ide vajco?
no ale najlepsie su aj tak s makom
a nemam rada halusky, len rezance