Nevedel som nájsť zošit zo slovenčiny, takže som sa nemal z čoho učiť na písomku. Hneď po písomke som si ale spomenul, že môj zošit som mal strčený za skriňou, kde som si ho schoval predošlú hodinu slovenčiny, lebo som nemal DÚ a vyhovoril som sa na zabudnutý zošit
tato ma vymkol,do školy som skákala cez okno, chýbali mi 2 centy na lístok na vlak ktorý hodinu meškal,tak som šla na čierno ,vozili sme sa na polorozpadnutej káre po škole... já ti nevím,toť bol len dnešok....
Jedna socka v čakárni u lekára sa ma niečo spýtala a potom sa so mnou začala rozprávať a potom si pýtala môj FB ale bola mi fakt nesympatická a škaredá a dostal som strach z toho že by mi poslala friend request tak som si narýchlo vymyslel falošné priezvisko a povedal som jej ho a keď si ho zapisovala do mobilu som to nevydržal a pukol som od smiechu
vystupil som z autobusu aby som sa kukol kam ten autobus ide (mhdcka) ked som sa chcel vratit sofer zavrel dvere tak som sa otocil ze odchadzam . a on tie dvere otvoril .. a kym som dosiel k dveram tak sa zatvorili a potom ich znovu musel otvorit a vyzeral som jak total kokot v tom autobuse
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov